У ФОКУСІ ЗАСІДАННЯ ПРОФСПІЛКИ СТУДЕНТІВ ПОСЕЛЕННЯ ДО ГУРТОЖИТКІВ В НОВОМУ НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

14 червня 2023 року

14 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ ВІДБУЛОСЬ РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ПЕРВИННОЇ ПРОФСПІЛКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СТУДЕНТІВ, СЕНАТУ СТУДЕНТСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ, ТА СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ СТУДМІСТЕЧКА НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ За участю Ректора Ніколаєнка Станіслава Миколайовича, проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші Сергія Миколайовича, директора студмістечка Стецюка Сергія Васильвича, директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Михнюка Сергія Вікторовича, голови профкому студентів Мельника Олексія Олеговича, голови Студентської ради студмістечка Єлізарова Дмитра Сергійовича, голови Сенату студентської організації Вертелецького Олександра Олександровича, голів профбюро факультетів, голів студентських рад гуртожитків, голів студентських організацій факультетів.

На початку зібрання з вступним словом виступив Станіслав Миколайович, він розповів присутнім про активну позицію колективу університету та студентства у підтримці постраждалих регіонів України. Гуртожитки будуть належним чином підготовлені до початку наступного навчального року.

Сергій Миколайович закцентував увагу на важливості цього засідання, про традиційні зустрічі і відкритий діалог та взаємну повагу між адміністрацією та студентством, про необхідність підтримки один одного у ці непрості для країни часи.

Стецюк Сергій Васильович проінформував про кількість проживаючих студентів у студмістечку НУБіП України, коефіцієнти ущільнення по факультетах/інститутах, про заходи, здійснені адміністрацією університету для покращення умов проживання в гуртожитках, заплановане покращення матеріально-технічної бази студмістечка, стан виконання ремонтних робіт у гуртожитках студмістечка.

Мельник Олексій Олегович – про необхідність додаткових ліжко-місць у гуртожитках відповідно до наявності студентів, які бажають проживати у гуртожитках, що викликане розвитком університету. Наголосив на необхідності звернення до ректорату з проханням провести ущільнене поселення студентів з метою забезпечення ліжко-місцями іногородніх студентів, що залишаються без соціального житла у м. Києві.

Вертелецький Олександр вказав на доцільність застосування ущільненої схеми поселення студентів у гуртожитки студмістечка.

Після виступів було голосування за пропозицію Профкому студентів клопотати перед керівництвом університету про додаткове поселення студентів у гуртожитки університету з метою забезпечення можливості проживання у гуртожитках всіх студентів, які мають на це право -  підтримано.
 

На завершення голова Профкому студентів і аспірантів НУБіП України Олексій Мельник вручив голові Сенату студентської організації НУБіП України Олександру Вертелецькому прапори для "Ультрас НУБіП"

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook