Механіко-технологічний факультет радо зустрічає випускників

8 червня 2023, 11:24
   Традиційно початок червня в Університеті є періодом зустрічей випускників минулих років. Ось і в цьому році у суботу, 3 червня, механіко-технологічний факультет розпочав серію зустрічей та гостинно відкрив свої двері для випускників 1978 та 1998 років. 
   Зустрічали випускників ректор Університету академік Станіслав Ніколаєнко, який також є випускником факультету механізації сільського господарства 1978 року, багаторічний декан факультету, голова ради ветеранів Університету Дмитро Войтюк, куратор групи випускників 1978 року Володимир Гречкосій та декан факультету Вячеслав Братішко.
   Зустрічали випускників у світлому оновленому фойє 11-го навчального корпусу. На урочистій частині зустрічі ректор Університету Станіслав Ніколаєнко ознайомив гостей зі здобутками Національного університету біоресурсів і природокористування України, який у часи великих випробувань розвивається, допомагає Збройним Силам України, займає чільні місця у світових рейтингах, перемагає у наукових конкурсах, зміцнює співпрацю з провідними університетами і компаніями та гідно зустрів свій 125-річний Ювілей. Університет посів перше місце в Україні за кількість наукових проєктів, які отримали фінансування МОН України, увійшов до складу альянсів Європейських університетів наук про життя EUgreen та UNIgreen, посів четверте місце в рейтингу прозорості Webometrix, є серед кращих університетів по вступу на місця державного замовлення, щомісячно перераховує допомогу на рахунки Збройних Сил України. Викладачі і студенти Університету з початку повномасштабної агресії стали в лави Збройних Сил України. На жаль, найкращі з них віддали життя за волю та незалежність нашої Держави. Присутні вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання...
   Продовжив зустріч багаторічний декан факультету, голова ради ветеранів Університету Дмитро Войтюк, який у своєму вітальному слові зупинився на збереженні традицій факультету та Університету, здобутках, які демонструє Університет в останні роки.
   Куратор групи випускників 1978 року Володимир Гречкосій привітав присутніх у прозі та у віршах. Побажав гордо нести та цінувати почесне звання інженера-механіка.
   Декан факультету Вячеслав Братішко ознайомив присутніх з основними результатами діяльності факультету за останній період. За всебічної підтримки адміністрації Університету на факультеті відкрито нові лабораторії, вчені факультету перемагають у вітчизняних та міжнародних конкурсах наукових проєктів, започатковано нову освітню програму, зростає контингент студентів, відновлено навчання трактористів-машиністів, функціонує навчально-методичних центр з охорони праці. Факультет має потужні зв’язки з провідними світовими та вітчизняними компаніями агроінженерії і транспорту, залучає фахівців галузі до проведення аудиторних занять.
   Шановні гості змогли ознайомитись з лабораторіями факультету – відкритою до 125-річчя Університету лабораторією трансмісій кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, Технологічним центром та Центром електроніки КУН, лабораторіями посівних машин та машин для хімічного захисту рослин кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.
Випускники продовжили своє спілкування у прохолоді Ботанічного саду Університету.
 

Бажаємо випускникам факультету і Університету міцного здоров’я, гараздів, миру і Перемоги! Двері факультету завжди відкриті для Вас!

 
Пресслужба Університету,
Вячеслав Братішко,
декан механіко-технологічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook