Спартакіада студентів: легкоатлетичний крос та «ГОЛОСІЇВСЬКЕ КІЛЬЦЕ 2023»

17 травня 2023, 18:00
    В рамках проведення змагань зі студентської спартакіади, напередодні святкування Дня університету, було проведено два змагання з бігу: «Легкоатлетичний крос» та естафета «Голосіївське кільце 2023». Студенти нашого факультету взяли активну участь у змаганнях і цим показали що вміють не лише гарно опановувати непрості економічні науки, але й показувати високі спортивні результати.
     Отже, 11 травня 2023 року були проведені змагання з легкоатлетичного кросу на біговій доріжці в Голосіївському лісі за корпусом №17, де переможці визначалися за командним результатом. Склад команди - від 10 учасників, залік команди за 10 кращими результатами (балами) незалежно від статі. Бали нараховуються учаснику за час пробігання дистанції. В змаганнях наша команда була найкраща – представники всіх курсів (в т.ч. магістратури) і спеціальностей, разом понад 30 учасників!!!
 

     З вдячністю потрібно відмітити те, що студенти досить відповідально підійшли до змагань, достойно представили факультет та показали хороші результати. В залікову «десятку» ввійшли:

1. Семенець Анастасія – 1 курс, 2 група, «Міжнародна економіка» - 147 балів (в персональному заліку третє загальноуніверситетське місце);
2. Левченко Дмитро – 4 курс, 1 група, «Економіка підприємства» - 132 бали (в персональному заліку третє загальноуніверситетське місце);
3. Гузняєва Анастасія - 1 курс, 2 група, «Міжнародна економіка» - 129 балів;
4. Бабюк Дмитро – магіст 1 року, «Економіка підприємства» - 93 бали;
5. Мізинчук Роман – 1 курс, 4 група, «Фінанси і кредит» - 75 балів;
6. Кравченко Юлія – 1 курс, 3 група, «Облік і аудит» - 65 балів;
7. Атаманчук Єлизавета – 1 курс, 3 група, «Облік і аудит» - 43 бали;
8. Мухін Олександр – 1 курс, 5 група, «Корпоративні фінанси» - 29;
9. Овчарук Валентин – 3 курс 1 група, «Економіка підприємства» - 16 балів.
10. Мекеда Артем – 2 курс, 7 група, ПТБД – 16 балів.
    Також адміністрація факультету висловлює слова подяки для всіх інших учасників від економічного факультету. Як результат ми вибороли друге місце серед шістнадцяти команд поступившись лише професійним атлетам з гуманітарно-педагогічного факультету.
 
     В травні місяці, традиційно в нашому університеті проводиться змагання серед студентів з легкоатлетичної естафети «Голосіївське кільце». Багато викладачів пам’ятають це змагання ще зі студентських років.

    Цьогорічна естафета відбулась наперекір всім потугам ворога зіпсувати настрій нічними обстрілами і залякуваннями. Завдячуючи нашим прекрасним ЗСУ і найкращим ПВО в світі ми ще раз довели що українці – це незламна нація і нас неможливо перемогти агресією.

     В естафеті прийняли участь студенти всіх факультетів і ННІ. Парад-відкриття естафети розпочався за графіком 16 травня в 15:10 на стадіоні НУБіП України. Стартувала естафета в 15:40 з забігу студентів. Студенти нашого факультету показали досить гарний результат і вибороли 6 місце.
 
 
     По завершенні студентських змагань всі НПП мали можливість перевірити свої спортивні можливості в оздоровчому забігу навколо ботанічного саду НУБіП України. Відтак всі отримали позитивні емоції – хто на біговій доріжці, хто в групі підтримки.
 


    Тож крокуємо до всіма очікуваної ПЕРЕМОГИ через маленькі перемоги в спортивних змаганнях на славу Університету та економічному факультету.
 
Олександр Балан,
заступник декана економічного факультету
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook