Ректорат: організовано завершуємо навчальний рік, готуємося до вступної кампанії та зустрічаємо 125-річний ювілей Поділитись:

15 травня 2023 року

 

 

15 травня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Завершується навчальний семестр, починається літня екзаменаційна сесія, захист бакалаврських робіт, відбуття на практики. В навчально-дослідних господарствах завершені весняні польові роботи. Фактично тиждень залишився до заходів, присвячених 125-річчю університету17 травня університет буде презентований Сквирській громаді на Київщині. До 31 травня триває реєстрації вступників до магістратури на складання ЄВІ, ЄФВВ. Всі означені події вимагають активізації та мобілізації зусиль.

 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів результати виборів керівників органів студентського самоврядування. Олександр Вертелецький отримав підтримку 65% тих студентів, які взяли участь в голосуванні, і є обраним головою Сенату Студентської Організації університету. Триває підготовка заходів до відзначення 125-річчя НУБіП. Завершився прийом до аспірантури, відбулася настановча зустріч з аспірантами. 16 травня о 1500 відбудеться крос «Голосіївське кільце».

 

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський повідомив, що Олімпіада для вступу в університет подовжена до 21 травня, тому бажаючі взяти участь та отримати додаткові бали до конкурсного балу мають можливість це зробити протягом тижня.

 

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко проінформував про роботу з науково-педагогічними працівниками, які перебувають за кордоном, щодо завершення їхніх контрактів та перспектив повернення та продовження роботи в університеті. З понад 250 претендентів на посади доцентів кафедр 143 особи відповідають вимогам та будуть брати участь в конкурсі на заміщення вакантних посад, решта отримає пропозиції подовжити дію строкового договору.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку до наукової конференції з нагоди 125-річниці університету. Готуються збірки тез до видання. 18 травня відбудеться фінал Фестивалю студентської науки.

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк проінформував про облаштування кампусу до 125-річчя університету, 83 кімнати для першокурсників вже відремонтовані, наступного тижня відбудуться змагання між командами гуртожитків з доджболу.

 

  Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк закцентував на відзначенні Дня вишиванки, який пройде 18 травня.
  Начальник відділу дистанційного навчання та співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко доповів про проведений профорієнтаційний фестиваль в Немішаєвському фаховому коледжі, а також надану допомогу меценатами Ірпінському фаховому коледжу – два опалювалюльних котли, Немішаєвському фаховому коледжу – обладнання для облаштування ветеринарної клініки.

 

  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька проінформувала про завершення нарахування заробітної плати за першу половину травня, академічної стипендії. Вона нагадала, що згідно діючих договорів студенти мають сплатити за навчання в першому семестрі 2023-2024 навчального року до 31 травня.
  Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк закцентувала на необхідності сплати за проживання в студентських гуртожитках на наступний період, підготовку наказу щодо преміювання кращих студентів з нагоди 125-річниці вишу, запровадження додаткових курсів для аспірантів-іноземців з української мови, формуванні пропозиції щодо вартості навчання для студентів нового набору.

 

  Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко доповів про реалізацію академічних обмінів у червні в межах проєкту UNIgreen.

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на реконструкції Алеї слави, благоустрої території, підготовку до ремонту покрівель навчальних корпусів 4 та 10.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про перебіг реєстрації вступників до магістратури, які складатимуть ЄВІ, ЄФВВ.

 

  Підбиваючи підсумки роботи, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – проконтролювати організоване завершення навчального року, набір у магістратуру, активізацію профорієнтаційної роботи. Вадиму Кондратюку, Сергію Кваші, Оксані Барановській, Валерію Іщенку – в міру своїх повноважень контролювати остаточну готовність всіх заходів до відзначення 125-річчя НУБіПВалерію Іщенку – подбати про обладнання корпусів засобами для пересування людей з обмеженими фізичними можливостями; організувати перевірку належного стану території із залученням керівників факультетів та ННІ. Олексію Мельнику і Тетяні Костюк – розглянути можливість преміювання обдарованої молоді за вагомі досягнення у навчальній, науковій, спортивні роботі. Вадиму Ткачуку і Тетяні Костюк – підготувати наказ щодо попередньої оплати за проживання у гуртожитках за 2023/2024 н.р. Сергію Михнюку і Сергію Стецюку – контролювати внутрішнє життя в гуртожитках.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook