До 125-річчя НУБіП України: «Дебют першокурсника - 2023» на факультеті ветеринарної медицини

4 травня 2023 року

   «Дебют першокурсника» - це найяскравіше і найзначніше свято в житті студентів-першокурсників нашого університету. Свої здібності студенти показують в різних напрямках: вокальний, хореографічний, КВК, інструментальний тощо.

 

   Вже понад 20 років на факультеті ветеринарної медицини є гарна традиція проводити свято «Дебют першокурсника». Нинішній «Дебют першокурсника – 2023» був присвячений нашому загально університетському святу 125-річчю НУБіП України, мав статус благодійного і супроводжувався збором коштів для Збройних сил України.

 

 

   Підготовка до свята тривала більше 2 місяців, що дало можливість студенським групам здружитись, показати свої таланти та краще пізнати один одного. Велику увагу підготовці свята приділи Сенат студенської організації факультету, деканат та наставники академічних груп.

 

 

   В період піготовки майже кожного дня, по закінченню занять, у 12 навчальному корпусі з різних кутків доносилась музика, а співи та танці студентів першого курсу можна було чути і бачити навіть в коридорах факультету. В день свята 412 лекційна аудиторія перетворилась на зал культури та мистецтва, наповнилась атмосферою переживань та надій на перемогу.

  

 

   І ось нарешті, 4 травня 2023 року, після трьох років дистанційного навчання святковий захід «Дебют першокурсника - 2023» на факультеті ветеринарної медицини, що присвячений 125-річчю НУБіП України, був проведений в очному форматі.

 

   Тема нинішнього Дебюту першокурсника – «Українська класика на сучасний лад». Групи обрали для обіграння такі літературні твори:
1 група«Терпи козаче, отаманом станеш»;
2 група«Мадмузель! Бонжур! Пардон!»;
3 група«Святе це діло - дружба»;
4 група «Сміливі завжди мають щастя»;
5 група«Вечора на хуторі біля Диканьки»;
6 група«Серце з перцем»;
7 група«Життя лише доти має вірність, доки людина може допомогти іншим»;
8 група«Все життя – неспинний потяг»;
9 група«Тобі горілка в голові, а мені грамота»;
11 група «Вік живи, вік учись».

 

  

 

   Зал був переповненим і всі з нетерпінням чекали наших дебютантів. Напередодні було проведено жеребкування і ніхто з присутніх не знав, яка група розпочне свято. Вечір відкривали чарівні ведучі, студенти факультету ветеринарної медицини Іванна Тюфанова та Артем Палійчук.

 

 

 

   Оцінюавали їх суворі, але справедливі журі: декан факультету Микола Цвіліховський, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України Сергій Михнюк, голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України Олексій Мельник, заступники декана факультету ветеринарної медицини Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук, голова СО факультету у 2020-2023 р.р. Ольга Красновид.

 

   Студентські групи по черзі, відповідно до жеребкування, демонстрували свої номери. Перше — це візитівка, потім — танцювальний, вокальний та театральний номери. Показуючи свої таланти, наші першокурсники підняли настрій усім присутнім та викликали масу позитивних емоцій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Переможцями були всі. Кожна група нагороджена відповідним дипломом за номінацію та солодкими призами. Найкращі групи, які визначили журі конкурсу, отримали від організаторів призи.

 

 

 

   Отже, місця розподілилися наступним чином: ІІІ місцегрупа №9 з темою «Тобі горілка в голові, а мені грамота», ІІ місцегрупа №1 з темою «Терпи козаче, отаманом станеш». А переможцями цього року стала група №5 з темою «Вечора на хуторі біля Диканьки»!.

 

   Також, студенти п’ятої групи були нагороджені призом «Глядатських симпатій» від первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України.

 

   Тож вітаємо всіх наших першокурсників та бажаємо їм натхнення і подальших успіхів!

 

   Дякуємо нашим Збройним силам України і усім присутнім за підтримку та дружню атмосферу, а організаторам за таке чудове свято. З нетерпінням будемо чекати нових студентів, щоб з ними творити нове свято «Дебют першокурсника -2024».

Слава Україні!

Сенат Студентської Оргаізації ФВМ

За матеріалами сторінки факультету ветеринарної медицини 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook