Різновекторність навчання

27 квітня 2023, 16:00
Національний університет біоресурсів і природокористування України має необмежені можливості для розвитку студентів завдяки тому, що в його структурі є 13 факультетів та 3 інститути, які пропонують безліч освітніх програм. Однією із таких програм є соціально-психологічна реабілітація в реалізації якої спільно працюють кафедра соціальної роботи та реабілітації гуманітарно-педагогічного факультету та кафедра бджільництва факультету тваринництва та водних біоресурсів. Це дає можливість краще використати науково-педагогічний потенціал працівників та матеріально-технічну базу.
 
 
 
Викладачі кафедри бджільництва, як завжди, використовують креативні, корисні методи навчання і студенти всіх фахів залюбки йдуть на Голосіївську навчально-дослідну пасіку. Для реабілітації та оздоровлення використовується широкий асортимент бджолиних продуктів отриманих із вулика. Окрім використання цих продуктів в реабілітації та оздоровленні людини заспокійливо діє й робота з глиною.
 
 
Чергове заняття з основ фізичної та медичної реабілітації було проведено професором Повозніковим М.Г. спільно з старшим викладачем кафедри графічного дизайну Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Булгаковим Віктором Петровичем.
 
 
Під час заняття студенти мали можливість не тільки набути теоретичних знань з гончарного мистецтва, а й практично попрацювати з глиною.
В результаті цього заняття присутні отримали масу позитивних емоцій та навиків, які стануть корисними в подальшій їх професійній діяльності.
 
 
 
З детальними відгуками організаторів та присутніх можна ознайомитись за нижче наведеним посиланням.
 
Враження студентів від заняття
 
І. Головецький,
доцент кафедри бджільництва
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook