Перший захист дипломних проектів студентів коледжу

28 січня 2015 року

27.01.2015  року у ВП НУБіП УКРАЇНИ «Бережанський агротехнічний коледж» відбувся перший захист дипломних проектів студентів спеціальності “Зелене будівництво та садово-паркове господарство” за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст. 9 випускників, а відтепер молодших спеціалістів, представили свої чудові роботи на розсуд поважної комісії.

Голова комісії:

головний інженер Бережанського ДПМЛГ Наконечний Леон Володимирович.

Члени комісії:

завідувач відділення механізації сільського господарства, автомобільного транспорту та садово-паркового господарства Буняк Ігор Іванович;

 

викладач Брилінський Сергій Маркіянович.

Секретар комісії:

Заяць Руслана Орестівна.

Випускники, застосовуючи художні здібності та вміння працювати в дизайнерських програмах, запропонували до розгляду комісії проекти по благоустрою та озелененні приватних садиб, території Надрічнянської та Шибалинської шкіл, Козівської гімназії ім. В.Герети, скверу «Лебеді» м. Золочів, при палацової території Раївського парку та Старої фортеці, біостаціонару Тернопільського педагогічного університету ім. В.Гнатюка. Всі проекти мають практичне значення.

Найщиріші побажання успішної реалізації своїх планів звучали від директора коледжу, к.ф.н. Пилипишин С.І., голови ДЕК Наконечного Л.В. та викладачів коледжу. 

         Шановні випускники! Вами зроблено перший відповідальний крок у доросле життя! Вірте у власні сили, прагніть до успіху і Ви його досягнете! Ідіть по життю красиво і впевнено, даруйте людям світло і радість, ніколи не забувайте своїх викладачів, шануйте батьків, виправдовуйте їхні надії та сподівання! Вірте у власні сили і досягнете успіху!

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook