Зі спортом дружити – здоровим бути! В університеті впроваджують секційні заняття з академічного веслування на ергометрах

10 квітня 2023 року
  У межах угоди про співпрацю з Федерацією академічного веслування України, ініційованої ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша зустрівся із заступником голови Федерації академічного веслування України, Заслуженим майстром спорту з академічного веслування Сергієм Чикановим, тренером з академічного веслування, чемпіоном України Тимофієм Середою, провідним фахівцем відділу виховної роботи та студентських справ Ігорем Курисько.

  Найважливішою темою обговорення стало проведення «Спортивного шоу» з нагоди 125-річчя НУБіП України. Формування здоров’язбережувальної компетентності студентства залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності колективу університету. Зважаючи на зацікавленість студентської громади й активну участь у змаганнях з академічного веслування на ергометрах, яке відбулося 15 березня в ігровій залі навчального корпусу №9, представники від Федерації академічного веслування запропонували виділити університету 2 ергометри для секційних занять і підготовки студентів до участі в «Спортивному шоу».
 
  Секційні заняття з академічного веслування на ергометрах проводитиме тренер з академічного веслування, чемпіон України, тренер срібних призерів чемпіонату Європи з академічного веслування, який підготував більше десяти чемпіонів і багатьох призерів чемпіонатів України в різних вікових категоріях, Середа Тимофій Миколайович у спортивній залі гуртожитку №11. По завершенню підготовки зали для тренувань буде додатково надано інформацію щодо графіка проведення секційних занять на ергометрах.
 

Слава Україні!

Слава НУБіП України!

Слава Збройним Силам України!

 
 
Ігор Курисько, Олександра Соколова,
провідні фахівці відділу виховної роботи

та студентських справ ННЦ ВР і СР 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook