Майбутні абітурієнти на кафедрі загальної, органічної та фізичної хімії

8 квітня 2023 року

Якщо театр починається з вішалки, то вуз – від дня відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення: вступати чи ні до обраного вищого навчального закладу.

В Національному університеті біоресурсів і природокористування України День відкритих дверей відбувся 6 квітня 2023 року. День відкритих дверей — це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в університеті та зробити перший крок до своєї освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Викладачі кафедри загальної, органічної та фізичної хімії Роман Жила і Надія Солод  взяли активну участь в організації і проведенні цього дійства на агробіологічному факультеті. На кафедру були запрошені учні 11 класу Боярського академічного ліцею «Інтелект». Учні поспілкувалися з викладачами кафедри і студентами, оглянули лабораторії кафедри.

Надалі вони були запрошені на основну частину зустрічі, що відбулася в актовій залі 3-го навчального корпусу. Після завершення основної частини гості відвідали навчальний корпус №4, де безпосередньо мали можливість поспілкуватися з деканом факультету Оксаною Тонхою та з іншими представниками адміністрації факультету,  окрім того майбутні абітурієнти познайомилися із навчальними аудиторіями, лабораторіями та наявними  засобами для успішного навчання.

День відкритих дверей викликав щиру зацікавленість у школярів і ми сподіваємось, що присутні випускники в майбутньому оберуть для навчання саме наш факультет.

 

Роман Жила і Надія Солод,

доценти кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

 

 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook