Відбулися збори здобувачів вищої освіти п’ятого курсу факультету ветеринарної медицини

8 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   7 квітня 2023 р. відбулися збори деканату факультету ветеринарної медицини зі здобувачами 5 курсу. Метою зустрічі було обговорення освітньо-виховного процесу в другому семестрі 2022-2023 н.р. та проходження виробничої практики.

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив здобувачів вищої освіти з подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини та в Університеті. Зокрема, на факультеті постійно оновлюється матеріальна база. Кафедрами факультету забезпечується освітній процес як у дистанційному, так і в очному форматі. Безперебійно працює клінічний центр «Ветмедсервіс», що надає допомогу тваринам. Співробітниками факультету постійно проводяться підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини. Декілька студентів стажуються закордоном за відповідними міжнародними освітніми програмами. Цього року згідно наказу Міністерства освіти і науки України державне фінансування отримали 13 наукових проєктів нашого університету, з яких 4 проєкти факультету ветеринарної медицини. Факультет успішно пройшов акредитацію освітньої програми «Ветеринарна медицина» - як зразкова програма.

 

   Заступник декана Юрій Жук акцентував увагу здобувачів вищої освіти на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2022-2023 н.р. Довів інформацію щодо графіку сесії у цьому семестрі. Звернув увагу окремих здобувачів вищої освіти на заборгованості за навчання. Зосередив увагу на графіках проходження виробничої практики.

 

   Заступник декана Тарас Савчук зупинився на питаннях додаткових балів, участі здобувачів вищої освіти в спортивних і культурно-патріотичних заходах. Акцентував увагу здобувачів на дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету. Закликав студентів бути патріотами свого факультету, університету, України.

 

   На зборах здобувачі вищої освіти поставили ряд питань, які їх турбували та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський закликав всіх працювати системно, бути єдиними цілим, підтримувати постійний зв’язок, допомагати один одному і побажав усім міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook