Економічний факультет гостинно зустрічав майбутніх абітурієнтів: випускників шкіл, гімназій, ліцеїв

7 квітня 2023 року
     6 квітня 2023 року на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл в очному форматі.
 

   Економічний факультет гостинно відкрив двері для 121 майбутніх абітурієнтів та їх батьків, що мали можливість оглянути мальовничу територію університету, ознайомитися з матеріально-технічною базою факультету та поспілкуватися з деканом та завідувачами кафедр, поставити свої запитання. Захід відвідали абітурієнти
ЗОШ І-ІІІ ступенів № 108, №92, №151,№220 та №269 м. Києва, Бігунського ліцею Словечанської сільської ради с. Бігунь Овруцького району Житомирської області, Яготинського ліцею Київської обл., Васильківського ліцею № 7 Київської обл., Ірпінського академічного ліцею НУБіП України, Вишнівського ліцею «Ідеал», Яготинського ліцею № 1, Хотівського академічного ліцею імені Левка Лукяненка та ЗОШ смт. Тарасівка Київської обл., Старокостянтинівського НВК Хмельницької обл., Старокостянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Хмельницької обл., опорного загальноосвітнього навчального закладу Згурівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Київської обл., шкіл з м. Компаніївка Кіровоградської області, ліцеїв з м. Кам’янець-Подільський та м.Кропивницький.
      Із презентацією про економічний факультет виступив декан факультету, доктор економічних наук, професор Діброва Анатолій Дмитрович.
 
   У цікавій та змістовній доповіді Анатолій Дмитрович ознайомив із історією факультету, його славетними випускниками, переліком спеціальностей, які можна здобути в нашому закладі освіти. Він окреслив місце фахівців економічного профілю в сучасному динамічному світі, кон’юнктурність даних спеціальностей та відмітив особливості навчання за освітніми програмами, які є в межах спеціальностей. Також декан, наголосив на традиціях та досвіді підготовки висококваліфікованих спеціалістів для різних галузей економіки країни. Навчаючись на економічному факультеті майбутні абітурієнти мають змогу отримати не просто фах, а ґрунтовну професійну підготовку та широкі можливості для реалізації творчих і наукових талантів.
      Далі зустріч продовжив лідер студентської організації економічного факультету Владислав Горбаченко. Він розповів яким чином відбувається навчання на факультеті, заходи, особливості навчання та проживання в гуртожитку. Але основний акцент у свої розповіді Владислав зробив на напрямках роботи студентської організації, проведенні дозвілля студентами, та як вони працюють в умовах воєнного стану.
     Підсумковим етапом заходу була сесія питань/відповідей. Майбутніх абітурієнтів цікавили вартість навчання на спеціальностях факультету, який бал ЗНО має бути для вступу на навчання за дерзамовленням, чи є можливість і за яких умов можна перейти з контрактної форми навчання на бюджетну, чи можна одночасно навчатися за двома спеціальностями, особливості навчання за системою подвійних дипломів, особливості вступу на пільгових умовах. Окрім того були і запитання стосовно основних відмінностей освітніх програм в межах однієї спеціальності. Також майбутніх вступників цікавила можливість безпосереднього отримання інформації про факультет від студентів через соціальні мережі і канали зв’язку, посилання на які надав голова студентської організації.
 
 
    Загалом проведений захід викликав зацікавленість у молоді і вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх навчальних закладів поповнять ряди студентства нашого економічного факультету.
 
 
Леся Воляк, Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook