Перший етап студентської олімпіади з хімії успішно завершено

5 квітня 2023, 16:36
кафедра аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

     Традиційно, починаючи з 1967 р. кафедра неорганічної і аналітичної хімії готує студентів для участі у конкурсах наукових робіт та олімпіадах з хімії, де студенти нашого закладу освіти вже 30 разів були переможцями Всеукраїнських змагань.
     На виконання наказу ректора НУБіП України № 108 від 16 лютого 2023 року «Про проведення І етапу студентської олімпіади в 2022–2023 н. р. у НУБіП України» та розпорядження декана агробіологічного факультету № 483 від 06.03. 2023 наприкінці березня було завершено проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни Хімія на базі хімічних кафедр агробіологічного факультету.
     В І етапі олімпіади взяли участь 75 студентів майже зі всіх факультетів НУБіП України, де в навчальному плані є хімічні дисципліни. В зв’язку з змішаним форматом навчання та участю студентів різних факультетів та курсів проведення олімпіади відбулось в онлайн режимі у 3 тури.
Учасники І етапу були поділені на 2 секцій за галузями знань і переможці визначалися в кожній секції:


 
 

Переможці І етапу визначені. Попереду майже 2 місяці напруженої підготовки до можливої участі у ІІ етапі Олімпіади. Команда сформована, графік підготовки на кафедрі аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води вже активовано.
Тож побажаємо успіхів нашим студентам і достойно представити Університет в ІІ етапі студентської олімпіади з хімії.

Оргкомітет олімпіади.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook