ТРЕНІНГ “СТРАТЕГІЧНИЙ ТА ПРОЄКТНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ”

30 березня 2023 року

 

129 березня 2023 року студенти економічних спеціальностей та викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін відвідали онлайн тренінг на тему: “Стратегічний та проєктний менеджмент”, спікерами якого були Ольга Кардашевська, керівник з питань стратегічного планування Департаменту стратегії, та Олена Шерешкова, керівник з питань проєктного управління Департаменту стратегії та розвитку.

Мета тренінгу – посилення знань та навиків представників у питаннях стратегічного планування та стратегічного менеджменту організації. 

Під час заходу були розглянуто два блоки питань:

Блок 1. Стратегічний менеджмент: що таке стратегія, з чого складається стратегічний менеджмент, що таке стратегічний аналіз в НБУ, що таке стратегічна ідея, як формуються довгострокові цілі організації, яка за своїм змістом стратегія фінансового сектору, що таке операційне планування, як ефективно реалізувати стратегічний операційний план, як відбувається моніторинг виконання стратегії.

Блок 2. Проєктне управління: що таке проєктний та операційний менеджмент, як формується портфель проєктів, коли виникає необхідність у проектному підході, які є моделі реалізації проєкту, які є основні елементи та інструменти роботи з проєктами.

23456

Під час тренінгу учасники отримали новий досвід та навчились застосувати теоретичні знання на практиці.

Ірина Палінська,
викладачка спеціальних економічних спеціальностей
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook