Оголошено імена переможців студентської олімпіади з дисципліни «Управління інвестиційною діяльністю»

28 березня 2023 року

 21 березня 2023 року на зустрічі викладачів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту з учасниками 1-го етапу студентської олімпіади з дисципліни «Управління інвестиційною діяльністю» – бакалаврами 3 курсу спеціальності «Менеджмент» та магістрами першого року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» відбулося оголошення переможців заходу.

Перед привітанням переможців, в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту д.е.н., професор Марина Миколаївна Дєліні повідомила, що під час перевірки робіт членами оргкомітету колегіально було прийнято рішення про розподіл учасників за освітніми ступенями на магістрів і бакалаврів, що пов’язано із різними рівнями підготовки студентів.

Отже, серед учасників - магістрів ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» місця розділились так:

1 місце - Яцюта Євгеній;
2 місце - Бугай Роман та Шут Віталій;
3 місце - Ручка Інна.

З поміж бакалаврів 3 курсу перемогу і 1 місце здобула студентка 5 групи Семенюк Аліна. На 2 і 3 місцях розташувалось по троє студентів, які набрали однакову кількість балів. Так, 2 місце зайняли представниці 3 групи Гулєвата Оксана та Совайло Вікторія, а також студентка 4 групи Ванджура Вікторія.

3 місце посіли: староста 4 групи - Красноштан Анна, а також студенти 3 групи Василенко Радислав та Осенко Марія.

Решта студентів, які брали участь в олімпіаді, отримали електронні сертифікати учасників.

 

Вітаємо переможців та усіх учасників олімпіади, бажаємо подальших досягнень у навчанні, здобутті професійних компетенцій та особистісному рості, а також запрошуємо брати участь у наступних наукових заходах, які плануються проводитись кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту, нашим рідним факультетом та університетом.

Тетяна АРТЮХ та Тетяна ЛОБУНЕЦЬ,
керівники наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення»
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook