Студенти групи СПГ–2202 в музеї лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського

27 березня 2023 року
Київ

На території НУБіП України функціонують декілька музеїв. Кожен із них має свою історію, присвячений окремому напряму й тематиці та привертає увагу певними особливостями. Один із них – це унікальний музей лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського, яким опікується кафедра лісівництва ННІ Лісового й садово-паркового господарства. Саме сюди 27 березня 2023 р. завітали студенти 1 курсу 2 групи спеціальності «Садово-паркове господарство» разом із наставником Камілою Георгіївною Покотиловою.

Екскурсію провів завідувач музею Роман Віталійович Гуржій, який захоплююче розповідав про представлену експозицію, навів багато цікавих фактів як про колекцію загалом, так і про особливості окремих експонатів.

Надзвичайну зацікавленість у студентів викликала демонстрація експозиції тварин і птахів рідкісних видів, які занесені до різних Червоних списків. Тому студенти ще раз впевнились у тому, що завдання збалансованого природокористування є нині пріоритетним.

Загалом, унікальна колекція та змістовна розповідь справили приємне та незабутнє враження. Щиро дякуємо Роману Віталійовичу Гуржію за надзвичайно цікаву та пізнавальну екскурсію!

Каміла Покотилова,
наставник студентів 1 курсу 2 групи
спеціальності Садово-паркове господарство
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook