ОЛІМПІАДА ІІ тур із спеціальності "Облік і оподаткування"

  

ОЛІМПІАДА ІІ тур із спеціальності "ОіО" 2020
Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, терміни проведення ІІ етапу олімпіади на базі НУБіП України перенесено на 2022 р. 

Дано старт проведенню Всеукраїнської студентської    олімпіади   у 2022 році в Університеті.     

Як вже традиційно прийнято Олімпіада проводиться у два етапи:
І етап − у січні-березні 2022 р.у закладах вищої освіти (за згодою);

ІІ етап − у квітні-травні 2022 р. у закладах вищої освіти, визначених МОН України, як базові.

 
     На виконання наказу ректора університету від 17.01.2022 р. № 31 І етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2022 році з навчальних дисциплін і спеціальностей проводиться в університеті у період з 14 лютого до 25 березня 2022 р. (додається).
 
     Звіт про проведення І етапу олімпіади в електронному варіанті, а також фото проведення та переможців, для розміщення на сайті університету, факультетам та ННІ слід надати до навчального відділу не пізніше 25 березня 2022 р.
     Переможці І етапу олімпіади можуть брати участь у ІІ етапі, який проводиться у базових закладах вищої освіти, які незабаром будуть визначені наказом Міністерства освіти і науки України.  
 25 лютого 2022 року під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання оперативного штабу. Прийнято рішення тимчасово призупинити освітній процес, відмінити усі заходи освітнього та наукового характеру, що були заплановані в університеті.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook