Про грубі провокації щодо нібито порушення біоетики на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України

28 березня 2023 року

Цього тижня деякі пабліки підхопили «новину», створену «зоозахисною організацією URSA» в Facebook, щодо, на їхню думку, «порушення» правил поведінки з тваринами при проведенні практичних занять студентам факультету ветеринарної медицини.

 
Дана кампанія організована з метою зірвання якісного освітнього процесу на кращому факультеті ветеринарної медицини в Україні тими, хто не хоче працювати, бажає опановувати фах лікаря ветеринарної медицини дистанційно, що, до прикладу, з таких дисциплін як хірургія, патологічна фізіологія, акушерство, терапія тощо неможливо.
 
На факультеті чітко дотримується діюче законодавство України, норми і правила поведінки з тваринами. Функціонують постійнодіючі біоетичні комісії на рівні університету, які очолюють академік Анатолій Мазуркевич, та факультету ветеринарної медицини під керівництвом професора Лариси Шевченко, що здійснюють відповідний контроль і нагляд. 
 
На запит пресслужби університету про надання джерел оціночних суджень і публікації спростування неправдивої інформації вказана організація не відреагувала.
 
Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини НУБіП України,
академік НААН України
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook