Ph.D. Акредитаційний тиждень

20 березня 2023 року
  Відповідно до затвердженого графіку Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, з метою проходження акредитаційних експертиз, впродовж наступного тижня в НУБіП України проходитимуть онлайн-візити ОНП «Захист і карантин рослин» (з 20 по 22 березня 2023 року включно) та ОНП «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» (з 22 по 24 березня 2023 року).
  До складу експертної групи акредитаційної експертизи ОНП «Захист і карантин рослин» зі спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» наказом Нацагентства ввійшли:
  • Тетяна Володимирівна ІВЧЕНКО – доктор сільськогосподарських наук (Інститут овочівництва і баштанництва Національної академії аграрних наук України), керівник експертної групи;
  • Світлана Миколаївна МОСТОВ’ЯК – кандидат сільськогосподарських наук (Уманський національний університет садівництва);
  • Аліна Григорівна БАШЛАЙ – здобувач вищої освіти (Сумський національний аграрний університет).
  Гарант даної освітньо-наукової програми – доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент Національної академії аграрних наук України Микола Миколайович ДОЛЯ.
  Всі бажаючі мають можливість долучитись до обговорення освітньо-наукової програми «Захист і карантин рослин», долучившись до відкритої зустрічі 20 березня о 1510 за посиланням:
 
Підключитись до конференції Zoom: 
https://us04web.zoom.us/j/71011180427?pwd=JrQswjWNqza6YzsC1h818bVvVK5AkT.1
 
Ідентифікатор конференції: 710 1118 0427
Пароль: 2023
 
 Разом з тим відповідно до наказу Нацагентства до складу експертної групи акредитаційної експертизи ОНП «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ввійшли:
  • Людмила Олексіївна ТАРАСЕНКО– доктор ветеринарних наук (Одеський державний аграрний університет), керівник експертної групи;
  • Михайло Іванович ГИЛЬ– доктор сільськогосподарських наук (Миколаївський національний аграрний університет);
  • Анатолій Валерійович ТКАЧОВ – здобувач вищої освіти (Інститут тваринництва Національної академії аграрних наук України).
 Гарант даної освітньо-наукової програми – доктор сільськогосподарських наук, член кореспондент Національної академії аграрних наук, професор, Лауреат державної премії Кабінету Міністрів України Сергій Юрійович РУБАН.
 
  Всі бажаючі мають можливість долучитись до обговорення даної ОНП та підключитись до відкритої зустрічі 23 березня о 1500.
 
 Впродовж поточного тижня відповідно до затверджених програм онлайн-візитів експерти Нацагентства зустрінуться з керівництвом та менеджментом Університету, гарантами та науково-педагогічним персоналом ОНП, зі здобувачами та їх науковими керівниками, з представниками Ради аспірантів та аспірантського самоврядування, з роботодавцями, а також з керівниками відділів та служб Університету.
 
  Щиро бажаємо гарантам успішного проходження акредитаційних експертиз та дуже шкода, що змушені проходити їх у дистанційному форматі, а не зустріти всіх експертів очно у стінах нашої «Alma mater», щоб в повному обсязі представити можливості нашого Університету. Впевнені, що зовсім скоро після нашої перемоги всі експерти зможуть очно відвідати НУБіП України та відчути дух аспірантства в стінах величного Університету.
 
 
Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури
Владислава Сільченко,

фахівець відділу аспірантури 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook