Міжнародна конференція науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТЕХНІЧНИХ ТА БІОЕНЕРГЕТИЧНИХ СИСТЕМ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ: КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙН»

 Для участі у Міжнародній конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів

«ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТЕХНІЧНИХ ТА БІОЕНЕРГЕТИЧНИХ СИСТЕМ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ: КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙН»
 
на електронну адресу [email protected] необхідно подати:
 
1) назву доповіді, ім’я та прізвище доповідача (доповідачів), науковий ступінь і вчене звання (приклад: Дослідження умов мінімізації інтегральних критеріїв в задачах оптимізації режимів руху механізмів і машин. Вячеслав ЛОВЕЙКІН, д.т.н., проф.; Юрій РОМАСЕВИЧ, д.т.н., проф.). Прийом назв доповідей триває до 10 квітня;
 
2) тези доповіді об’ємом від 0,5 до 3 сторінок. Структура тези: УДК; з нової стрічки назва тези; з нової стрічки ПІБ автора (авторів), науковий ступінь і вчене звання; з нової стрічки назва ЗВО; з нової стрічки текст тези; з нової стрічки список використаних джерел (за необхідністю). Вимоги до оформлення тез: формат тексту Times New Roman; кегль 14; одинарний інтервал; поля: праве, нижнє і верхнє по 2 см, ліве – 2,5 см; формули подаються у редакторі MS Equation 3.0, графічні матеріали повинні бути гарної якості. Прийом тез доповідей триває до 15 квітня.
 

Будь-ласка, у назві листа вказуйте, що матеріали і назви доповіді передбачаються для міжнародної конференції.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook