Розпочалась реєстрація на курс «Аналіз пропозиції продукції та попиту на фактори виробництва на конкурентних ринках: теоретичний та прикладний аналіз» для викладачів, науковців та аспірантів

23 березня 2015, 0:00
НУБіП України, корпус 10

     Університет ім. Мартіна Лютера Галле-Віттенберг і Лейбніц Інститут аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (ІАМО), м. Галле, Німеччина, у співпраці з Національним університетом біоресурсів і природокористування України і Національним науковим центром «Інститут аграрної економіки» (ННЦ ІАЕ) у період з 23 по 27 березня 2015 року організовує проведення навчального курсу для викладачів, наукових співробітників та аспірантів на тему: «Аналіз пропозиції продукції та попиту на фактори виробництва на конкурентних ринках: теоретичний та прикладний аналіз».

   Місце проведення: Національний університет біоресурсів і природокористування України, корпус 10 (аудиторія проведення буде підтверджена пізніше).

     Фінансування: для учасників курси безкоштовні. Витрати на проїзд, проживання, харчування та ксерокопіювання навчальних матеріалів несуть особисто учасники курсів.

    Лектори: професор Міхаель Грінгс, Університет Мартіна Лютера Галле-Віттенберг, Інститут сільського господарства і харчування (м. Галле, Німеччина), д-р Олександр Павлович Перехожук, Лейбніц Інститут аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (ІАМО), м. Галле, Німеччина.

Мова викладання: професор Міхаель Грінгс читає курс англійською мовою, д-р Олександр Павлович Перехожук українською мовою.

По закінченню курсу проводитиметься підсумковий тест за результатами якого видаватиметься сертифікат.

 

Кількість учасників — до 30 осіб. Володіння англійською мовою обов’язкове.

Для інформації і реєстрації звертатись до ННЦ міжнародної діяльності:
     корпус 10, кімната 408а, тел.: (044) 258-42-34.

Вадим Ткачук,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook