Теорія і практика майбутніх фахівців готельно-ресторанного бізнесу

10 березня 2023 року
   Майстер-класи, які пропонує кафедра готельно-ресторанної справи та туризму – це чудова нагода знайти щось цікаве для душі, проявити себе з іншого боку, перевірити свої можливості.
  Для студентів першого курсу освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» на першому тижні очного навчання в другому семестрі організовано та проведено майстер-клас з виготовлення сирників.
  Сирники – традиційна страва української та деяких інших слов’янських кухонь, що виготовляється із домашнього сиру. Це аналог світового десерту під назвою «чизкейк».
  Студенти дослухались до порад професіонала своєї справи шеф-кухаря Віктора Овечкіна, який наголосив, що в будь-якій роботі саме головне – це дисциплінованість та професіоналізм персоналу.
  Студенти мали можливість відчути себе справжніми професіоналами та відпрацьовували навики виготовлення сирників. Всі отримали масу позитивних емоцій та вражень, дегустуючи сирники, які самі ж виготовили.
 
  Такі майстер-класи просто необхідні, адже, як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати чи почути.
 «Окрім навичок, які ми отримали, в нас обов’язково залишаться спогади й неймовірні емоції від майстер-класу» – зазначила староста групи Вероніка Терниця й подякувала заступнику директора ННІ неперервної освіти і туризму Терезі Микицей і Світлані Мельниченко – завідувачу кафедри готельно-ресторанної справи та туризму за організацію та проведення майстер-класу.
 
 
Валентина Бандура,
куратор першого курсу здобувачів освітньої програми

«Готельно-ресторанний бізнес» 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook