Безсмертна слава Кобзаря

9 березня 2023 року
Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття,
І голос твій нам душі окриля.
Встає в новій красі, забувши лихоліття.
Твоя, Тарасе, звільнена земля!
 
 
У березні вся світова громадськість відзначає День народження геніального поета України – Тараса Григоровича Шевченка.
Видатний поет, прозаїк, драматург, художник, політичний і громадський діяч він був людиною універсальних талантів та інтересів. Все життя і творчість Великого Кобзаря були присвячені українському народу. І ніякий досі велетень духа не вклав у свої твори стільки невмирущої краси і стільки вічної правди та не дав своїм словам стільки чарівної сили, як Шевченко.
Думи народу, його сподівання і прагнення були для Тараса тим джерелом, яке підтримувало в ньому полум’яний вогонь творчості. Ніхто з українських поетів з такою ніжністю не відбив у своїх творах невичерпну любов до свого краю, до свого народу, до чарівної української природи.
Здобувачі освіти Боярського фахового коледжу долучилися до флешмобу виразного читання поезій Тараса Григоровича Шевченка.
У кожній відеороботі студенти зуміли передати індивідуальне бачення, креативний підхід та неабияке бажання стати частинкою шанувальників творчості Великого Кобзаря.
Читаймо Шевченка, учимось у нього. Він потрібен нам в часи щасливі і «во время люте», звеличуймо в собі через Слово Тараса рідну Україну!

Викладачі гуманітарних дисциплін




Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook