Початок очного навчання на кафедрі агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна. Знову в стрій.

6 березня 2023 року

   Згідно графіку освітнього процесу на період ІІ семестру 2022-2023 н.р. на кафедрі Агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна розпочато навчання в очному форматі для студентів бакалаврів ОП «Агрономія». Незважаючи на складні часи сьогодення, саме живе спілкування одне з одним допомагає студентам найбільш проявляти пріоритетні  цінності  – відповідальне ставлення до навчання  і збереження власного здоров’я, оточуючих, гуманність один до одного, повага до викладачів.

 

   Зустріч студентів 4 курсу, 4 групи  із викладачем Оленою Літвіновою в лабораторії кафедри під час проведення заняття за дисципліною «Управління біологічною цінністю продукції рослинництва» дає можливість удосконалити свої професійні здібності щодо основ управління білковим обміном сільськогосподарських рослин протягом вегетації у сучасних технологіях вирощування культур. Студенти із завзяттям долучилися до виконання поставлених  завдань демонструючи своє практичне вміння якісної оцінки зернової продукції рослинництва, що сприятиме успішній професійній реалізації майбутніх фахівців.

  

 

    Тому, систематичне спілкування в очному форматі, дає змогу студентам і викладачам ще більше об’єднуватись і тісно спілкуватись один з одним у непрості часи але із щирою вірою у нашу ПЕРЕМОГУ.

 

Олена Літвінова,
 доцент кафедри кафедрі Агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook