Факультет землевпорядкування готовий до навчання в очному форматі

3 березня 2023 року
факультет землевпорядкування
  Для здобувачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» аудиторні заняття в навчальних лабораторіях є не лише корисними, а й необхідними. Завдяки їм студенти отримують практичний досвід роботи з інструментами, методами вишукувань і вимірювань, що застосовують у сфері геодезії та землеустрою. Під час очного навчання здобувачі мають змогу попрактикуватися у використанні геодезичних приладів та обладнання, таких як електронні тахеометри та нівеліри, GPS-приймачі і безпілотники, а також навчитися збирати й аналізувати дані для отримання точних вимірювань і складання планово-картографічних матеріалів.

  Готовність структурних підрозділів до організованого навчання в очному форматі, за умов воєнного стану, стало предметом особливої уваги в НУБіП останнім тижнем. Кожна кафедра провела ретельну підготовку лабораторій та навчальних аудиторій, адже з 06 березня 2023 року студенти 1, 4 курсів ОС «Бакалавр» та першого року навчання ОС «Магістр» розпочинають практичні та лабораторні заняття в очному форматі.
  02 березня 2023 року перевірив готовність навчальних лабораторій і кафедр факультету землевпорядкування до очного навчання, згідно з розпорядженням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко. Спільно з деканом факультету землевпорядкування Тарасом Євсюковим вони здійснили огляд аудиторій та лабораторій кафедр факультету.

  Завідувачі кафедр і лабораторій представили навчальні лабораторії та матеріально-технічне забезпечення. За результатами перевірки можна відзначити, що на факультеті землевпорядкування забезпечено належний технічний рівень аудиторій для проведення лабораторних і практичних занять, а також укомплектоване укриття. Оскільки, необхідною умовою готовності навчального корпусу до прийому здобувачів є питання безпеки учасників освітнього процесу. Крім того, спільно із юридичним факультетом затверджено розклад практичних і лабораторних занять у навчальному корпусі з дотриманням спільного розподілу місць в навчальних аудиторіях та укриттях.

  У підсумку, перевірка відзначила готовність факультету землевпорядкування до прийому здобувачів у навчальних аудиторіях в очному форматі. Водночас, були рекомендації проводити заняття з геодезичними приладами та обладнанням, за можливості, на відкритому повітрі.

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook