Комфортне проживання мешканців гуртожитку та активна життєдіяльність у полі зору студентської ради гуртожитку №6

4 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Уже досить скоро до очного формату навчання приступають молодші курси студентів, а відповідно гуртожиток знов наповниться щасливим гомоном його мешканців.

   Уже за традицією, щовівторка, відбуваються збори членів Студентської ради для формування плану роботу на майбутній тиждень, розбору питань від мешканців та обговоренню проблем проживання, якщо вони виникають.

   Красновид Ольга, заступниця голови СР, представила нову старосту 2- го поверху Новоселець Наталю і доповіла про проведену роботу за звітний період. Упродовж зимніх канікул та дистанційного періоду навчання студентів, адміністрація гуртожитку разом із радою, ні на хвилину не припиняла своєї активної роботи: були відремонтовані кімнати, у деяких місцях загального користування змінено крани, оновлено меблі у тих кімнатах, де була потреба.

   Також зараз активно проводиться робота із заміни коробів інтернет – покриття та облаштуванні доступу до нього у сховищі під час повітряних тривог.
Проводилися цікаві активи для залучення здобувачів вищої освіти для формування свідомої громадської позиції.
   Найважливішим здобутком зробленої роботи стало оновлення інформаційних стендів: була замінена застаріла інформація про правила проживання у гуртожитку, оновлені фотографії на стендах, які відображають щасливі моменти та емоції наших студентів. Також ведеться робота з оновлення акустичної системи у спортивному залі гуртожитку.

   Стіни гуртожитку вже чекають на своїх мешканців! А Студентська рада бажає вдалого початку очного навчання!

Ольга Красновид,
заступниця голови СР

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook