День відкритих дверей Гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України

27 лютого 2023 року

 

1Сьогодні студенти Відокремленого підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» взяли участь у Дні відкритих дверей НУБіП України.

243567

Це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в університеті та зробити перший крок до своєї освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

На Дні відкритих дверей абітурієнти мали можливість дізнатися про Гуманітарно-педагогічний факультет та випускові кафедри, Правила прийому до університету від представників Приймальної комісії. Вступники також отримали інформацію про особливості цьогорічного НМТ.

8910111213

Під час заходу відбувся показ фільму про Національний університет біоресурсів і природокористування України, презентація Гуманітарно-педагогічного факультету, завдяки чому майбутні студенти познайомились з його історією, дізналися про заснування університету, про видатних учених — працівників університету, відомих випускників; напрями наукових досліджень тощо.

У рамках Дня відкритих дверей відбулась зустріч абітурієнтів та їхніх батьків із деканом факультету та завідувачами кафедр, під час якої відвідувачі взнали детальну інформацію щодо наявних напрямів діяльності НУБіП України, дізнались про навчальний процес та практики, перспективи працевлаштування випускників, організацію дозвілля та побуту студентів.

Для майбутніх вступників проводилась онлайн екскурсія навчальними та науковими лабораторіями, профорієнтаційні олімпіади. Оголошення про ці заходи розміщено на сайті університету.

1415162418192021222325

Василь Лещук,
куратор групи Ео-41М
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook