Відбулося лютневе засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів

21 лютого 2023 року

     16 лютого 2023 року відбулося планове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів.

    Переходячи до порядку денного декан факультету Руслан Кононенко зазначив, що ми усі маємо згуртуватись, продовжувати вести навчальні заняття на високому рівні, не забувати про наукову і міжнароднe діяльність, щоденно тісно співпрацювати зі студентством. Сьогодні усі заклади вищої освіти переживають не легкі часи, тож маємо максимально сконцентрувати усі сили щоб залишитися у лідерах.

     Першим питанням порядку денного був розгляд кандидатур на заміщення вакантних посад завідувачів кафедр: аквакультури – доктора с.-г. наук, професора Віталія Беха, бджільництва – доктора с.-г. наук, професора Миколи Повознікова, гідробіології та іхтіології – кандидата біол. наук, доцента Наталії Рудик-Леуської та технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві – доктора с.-г. наук, професора Вадима Лихача. За результатами таємного голосування всі кандидатури були рекомендовані до розгляду на великій Вченій раді університету.

    Потому усі завідувачі кафедр професори Віталій Бех, Михайло Сичов, Вадим Лихач, Анатолій Угнівенко, Сергій Рубан, Микола Повозніков, Микола Сахацький та доцент Наталія Рудик-Леуська доповіли про стан ведення профорієнтаційної роботи. Незважаючи на реалії сьогодення співробітники факультету продовжують посилено працювати на даному поприщі. Декан факультету нагадав усім присутнім про День відкритих дверей на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.

     Далі перейшли до розгляду наступного питання порядку денного, а саме план та перспективи розвитку кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин в руслі виконання програми ‟Голосіївська ініціатива – 2025” представив її завідувач Сергій Рубан.

     Про підсумки зимньої екзаменаційної сесії студентів спеціальностей “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Водні біоресурси та аквакультура” за 2022-2023 навчальний рік та заходи по покращенню навчання студентів відзвітував заступник декана з навчальної роботи Сергій Грищенко.

    Про підготовку до наукової конференції професорсько-викладацького складу і аспірантів та студентів в 2023 р. доповів директор науково-дослідного інституту Дмитро Уманець.

      Вченою радою також були рекомендовані до друку навчально-методичні матеріали, підготовлені науково-педагогічними працівниками факультету.

      Також на засіданні вченої ради були розглянуті й інші питання життєдіяльності факультету.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook