Робоча зустріч гуртка «Природа та Мистецтво»

17 лютого 2023 року
Київ

Організаційне онлайн-засідання студентського наукового гуртка «Природа та Мистецтво», який нещодавно відновив свою діяльність, відбулось 15 лютого 2023 року.

Гурток, що функціонує при кафедрі ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, зібрав студентів усіх курсів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство», які націлені, окрім засвоєння програмних дисциплін обраного фаху, додатково творчо розвиватись, застосовуючи сучасні наукові підходи. Охоплення студентів від першого курсу до представників магістратури дозволить у межах гуртка ділитись своїм досвідом.

Зустріч була довгоочікуваною, оскільки часті перенесення через повітряні тривоги, відсутність світла та інтернет-зв’язку, затримували її. Проте, сучасні дистанційні засоби стали в нагоді і для роботи гуртка.
Науковими керівниками гуртка, доцентами кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Іриною Сидоренко, Олесею Піхало та Вікторією Міндер представлено отримані здобутки за перше півріччя 2022-2023 навчального року та подальші напрямки діяльності у другому півріччі.

На розгляд гуртківців винесено ряд питань, зокрема, обрання старости та замісника, напрями випускних кваліфікаційних робіт, намічено теми для подальших засідань, ознайомлено із найближчими науковими заходами: конференціями, фестивалем студентської науки – 2023. Розглянуто також можливість приймання участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, який наразі призупинив свою діяльність через військові події.

Основною метою діяльності гуртка є вивчення мистецьких засобів, закономірностей та напрацювань наукових підходів у проектуванні ландшафтних об’єктів.

Гуртківці отримали завдання наукового та творчого характеру, матеріали та питання для роздумів і подальших обговорень. Чекаємо на ваші пропозиції та рекомендації! Творчих успіхів!

Ірина Сидоренко,
Олеся Піхало,
Вікторія Міндер

доценти кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook