Куратори студентських груп відвідують гуртожиток №6

16 лютого 2023 року
  14.02.2023 р. професор Світлана Ткачук та доцент Тетяна Таран відвідали гуртожиток № 6, де проживають студенти кураторських груп факультету ветеринарної медицини – 11 групи 1 курсу та 4 групи 2 курсу, відповідно.

  Перше наше враження – це наведена чистота у приміщенні гуртожитка. Пройшовшись поверхами гуртожитку ми підвердили, що чистота приміщень підтримується на всіх поверхах. Панує домашня, приємна обстановка. При цьому, на поверхах тихо, на сьогодні, студентів небагато проживає. Ми завітали у кімнати (246, 238, 242) студентів, які проживають нині в гуртожитку.

  Також побували у читальному залі, кухні та вбиральнях. Можемо, без перебільшення, констатувати, що санітарний стан кімнат й інших приміщень гуртожитку – задовільний, навіть можна оцінити як добрий! У кранах є холодна і гаряча вода, працюють пральні машини.
  Ми спустилися в укриття, яке призначене на випадок повітряної тривоги, та відзначили, що воно відповідає вимогам.

  Хочемо побажати всім нашим шановним студентам і у подальшому дотримуватись правил проживання в гуртожитку, бути здоровими, берегти себе, наполегливо навчатися задля можливості прискорити процеси відбудови країни, адже ПЕРЕМОГА за нами!

Світлана Ткачук,
професор кафедри ветеринарної гігієни
імені професора А.К. Скороходька
ТетянаТаран,
доцент кафедри ветеринарної гігієни
імені професора А.К. Скороходька
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook