Шостак Дар'я Андріївна: факультет ветеринарної медицини НУБіП України – мій вибір!!!

15 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   - Представтесь та розкажіть про себе.
   - Мене звуть Шостак Дар'я Андріївна, я навчаюсь в Клинівському ліцеї Сатанівської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області. Беру активну участь в художній самодіяльності, громадському житті ліцею та цього року планую вступати до НУБіП України на факультет ветеринарної медицини.

   - Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП?
   - Тому що, мені подобається спеціальність "Ветеринарна медицина", та все що пов’язане з тваринами. У мене не має проблем із вибором спеціальності, адже з дитинства я мріяла бути лікарем, основна задача якого – рятувати життя. Обрати університет було не так вже й важко, адже факультет ветеринарної медицини НУБіП є найкращим в Україні.

   - Звідки дізналася про факультет ветеринарної медицини?
   - Про факультет ветеринарної медицини НУБіП України я дізналася від подруги, яка навчається на вашому факультеті. Вона досить високо оцінює рівень підготовки викладачів та формат викладу навчального матеріалу, навіть в дистанційному форматі. Її розповіді та враження про навчання у вашому виші відразу мене зацікавили та захопили. Я для себе вирішила, що факультет ветеринарної медицини НУБіП України – правильний вибір!!!

   - Чого очікуєш від навчання в університеті?
   - Очікую, що я отримаю якісні та кваліфіковані знання і стану одним із кращих спеціалістів в галузі «Ветеринарна медицина» та зможу з легкістю працювати за фахом. Якщо обираєш професію, яка пов’язана з медицино, то ти береш на себе велику відповідальність, адже від твоїх знань та вмінь буде залежати чиєсь життя.

   - Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?
   - Можливо ви думаєте, що я скажу про те, як мрію працювати закордоном та залишитися жити за межами України. Зовсім ні! Звичайно, я не відмовлюся від практики в провідних країнах Європи, але хочу влаштувати своє життя та працювати на Батьківщині, тим паче у нас є всі умови для цього.

   - Які маєш уподобання, окрім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?
   - Чесно кажучи, зараз на щось, окрім навчання дуже обмаль часу. В реаліях, яких ми зараз перебуваємо, дуже багато часу йде на підготовку до здачі мультипредметного тесту.

   Бажаємо тобі, Дар’я, успішно скласти мультипредметний тест та чекаємо в лавах студентів ФВМ НУБіП України

Розмову вела к.вет.н., доцент кафедри
анатомії, гістології і патоморфології тварин
ім. акад. В. Г. Касьяненка
Друзь Наталія Віталіївна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook