МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДАРУВАННЯ КНИГ

14 лютого 2023 року

 

17314 лютого щороку увесь світ святкує не лише День усіх закоханих, а й Міжнародний день книгодарування (Book Giving Day) - день усвідомлення важливості книг у нашому житті.

Книги існують століттями, і вони були джерелом знань, розваг і натхнення для багатьох поколінь. Книги дають можливість втекти від реальності, навчають новому та налагоджують зв’язок зі світом.

Книжкове свято відзначається з 2012 року у понад 30 країнах світу. Головна ідея свята — надихати людей у всьому світі дарувати гарні книги та показувати, що книга залишається актуальним подарунком і не втрачає своєї цінності, навіть у вік технологій.

Книга набула актуальності під час повномасштабного вторгнення, стала засобом психологічної реабілітації та способом пережити драматичні події.

 Даруйте книгу з любов’ю. Можливо, подарована вами книга, стане для когось джерелом натхнення, яскравих емоцій та заспокоїть душу від тривожного сьогодення.   Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє добро і любов,  дає нам відповіді на всі запитання. Бібліотека коледжу пропонує усім охочим долучитися до акції з дарування книг. Добрі справи робити приємно!

Ольга Михайлишин,
завідуюча бібліотекою
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook