Наукова бібліотека: навчальні видання – складова успішного навчання

9 лютого 2023 року
  З 6 лютого 2023 р., разом з початком другого навчального семестру, наукова бібліотека розпочала видачу навчальних видань студентам усіх спеціальностей.

  Оскільки зараз навчання проводиться дистанційно, бібліотекарки зосередили свою увагу на електронній доставці документів на електронні адреси студентів.
  За перший тиждень навчання розіслано 44569 видань навчальної та методичної літератури на 4744 електронних адрес студентів.
  Приємно зазначити, що вже 6 лютого на електронні скриньки центральної бібліотеки та філій почали надходити індивідуальні запити від здобувачів освіти щодо отримання додаткових видань, як навчальних, так і наукових, необхідних для навчального процесу.
  Водночас, хочемо нагадати, що бібліотечний сервіс Електронна доставка документів продовжує працювати, тож пишіть нам на електронні адреси [email protected] або [email protected], і ми обов’язково допоможемо вам і підберемо навчальні та наукові видання в електронному вигляді згідно ваших запитів.
  Також пропонуємо скористатись відкритим бібліотечним ресурсом Цифрова бібліотека НУБіП України. Знаходьте цей ресурс в мережі Інтернет та завантажуйте навчальні та наукові видання, які вам необхідні, на власний комп’ютер або інші носії інформації.
  Варто зазначити, що вже з першого дня нового навчального семестру, незважаючи на дистанційну форму навчання, до бібліотеки очно приходять користувачі за паперовими примірниками навчальної літератури.

 

    Війна все ще триває. Тому надважливо кожному з нас тримати стрій. Необхідно ще завзятіше здобувати освіту для того, щоб після нашої перемоги розбудовувати Україну. І безумовно, навчальна література є складовою успішного навчання. Тож університетська бібліотека завжди готова допомагати своїм користувачам як онлайн, так і очно.

Маркова-Пипко,
заступниця директорки наукової бібліотеки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook