Обираємо спеціальність: МЕНЕДЖМЕНТ та МАРКЕТИНГ у полі зору учнів Житомирщини

30 січня 2023 року

   Вибір професії — найважливіший крок на порозі дорослого життя. Саме профорієнтаційна робота має допомогти учням старших класів знайти відповідь на складне питання професійного визначення. Викладачі факультету аграрного менеджменту продовжують знайомити молодь України з можливостями навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема, на факультеті аграрного менеджменту. 

   30 січня 2023 року відбулася онлайн зустріч з учнями 11 класів Радомишльського опорного ліцею № 2 Житомирської області. Заступник декана факультету аграрного менеджменту Лариса Карпенко розповіла майбутнім абітурієнтам про спеціальності «Маркетинг» та «Менеджмент», переваги навчання за даними спеціальностями, можливості та студентське життя.
 
   Лариса Карпенко ознайомила присутніх на зустрічі з перевагами навчання на факультеті аграрного менеджменту серед яких: новітні навчальні технології з менеджменту та маркетингу, участь у програмах стажувань, практик, виробничі та переддипломні проектні роботи в компаніях-партнерах, можливість навчання в англомовних групах, лекції, зустрічі з іноземними спікерами та фахівцями-практиками, тренінги та майстер-класи відомих вітчизняних підприємців, можливість паралельного навчання в закордонних вузах партнерах з отриманням диплома державного зразка та диплома університета-партнера, можливість практичного стажування на підприємствах за кордоном.
   Також було анонсовано можливість навчання на консультаційно-підготовчих курсах НУБіП України та надано детальну інформацію щодо підготовчих курсів. 
 
 
   Під час зустрічі учні активно ставили запитання про фах менеджменту і маркетингу, умови вступу до НУБіП України, навчання в англомовних групах, паралельного навчання в закордонних вузах партнерах та цікавились деталями студентського життя.
 
Лариса КАРПЕНКО
заступник декана 
факультету аграрного менеджменту
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook