Гуманітарії серед найкращих на Всеукраїнському конкурсі «Національно-патріотичне становлення молоді»

24 січня 2023 року

   Аліна Шевченко, студентка І курсу спеціальності "Соціальна робота" гуманітарно-педагогічного факультету відзначена дипломом ІІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі "Національно-патріотичне становлення молоді", який ініційовано і проведено Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Європейської культурної асамблеї та Київської міської державної адміністрації.

   Прийом конкурсних робіт тривав з 10.10.2022 по 06.01.2023, за вказаний період у Всеукраїнському конкурсі взяло участь 10857 учасників з усієї країни та діаспори.
   До оцінювання робіт конкурсантів були залучені: відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань. Серед кращих робіт - художнє оповідання Аліни Шевченко "Живи за двох", присвячене Герою України, уродженцю Кіровоградщини Віктору Чміленку. У основі твору - реальна історія життя чоловіка і боротьби за свободу, який загинув у 2014 році.
   Організатори Конкурсу висловлюють слова вдячності ректору НУБіП Станіславу Миколайовичу Ніколаєнку та декану гуманітарно-педагогічного факультету Інні Миколаївні Савицькій за сприяння участі молоді у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт "Національно-патріотичне становлення молоді", приуроченого до Дня Соборності України.

 
   Вітаємо Шевченко Аліну та бажаємо нових досягнень і перемог!


Наталія Шевченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook