Вітаємо доцента кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Ганну Козловську – лауреата премії Кабінету Міністрів України

4 січня 2023 року
   30 грудня 2022 року в Міністерстві освіти і науки України відбулось нагородження лауреатів Премії Кабінету Міністрів України, присуджених  за розроблення і впровадження у виробництво інноваційних технологій.  Вручаючи дипломи, міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет відзначив високий рівень наукових здобутків вітчизняних дослідників. «Нині наука переживає нелегкі часи. Однак, незважаючи на складнощі, завдяки кропіткій праці наших вчених головні досягнення української науки ще попереду» – наголосив Сергій Шкарлет.

   Премією Кабінету Міністрів України у 2022 р. відзначено, зокрема, творчий колектив науковців Інституту продовольчих ресурсів НААН, Національного університету біоресурсів та природокористування України та Інституту ветеринарної медицини НААН за наукову роботу «Інноваційна технологія створення препаратів на основі живих бактерій для отримання якісних та безпечних м’ясних продуктів». Лауреатами премії стали: Василь Волощук, Світлана Даниленко, Ганна Козловська, Сергій Ничик, Остап Жукорський, Оксана Потемська та Микола Сичевський.   
   Лауреати висловили щиру подяку за те, що у ці буремні дні керівництво держави знаходить час та приділяє увагу скромним трударям вітчизняної науки і пообіцяли продовжувати працювати з надзвичайною енергією на благо України, відновлення зруйнованих війною багатств держави, заради щасливого майбутнього наших нащадків.

 
   Щиро вітаємо Ганну Козловську із цією високою нагородою та бажаємо їй натхнення, наснаги і подальших професійних успіхів!

 

Володимир Мельник,
завідувач кафедри
епізоотології, мікробіології і вірусології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook