Звітує Боярський фаховий коледж НУБіП України

14 грудня 2022 року
   Незважаючи на воєнний стан, постійні атаки ворога на інфраструктуру країни колектив Боярського фахового коледжу продовжує працювати. Традиційним є звіт директора коледжу про проведену роботу колективу та складання планів на майбутнє.

   Рік був складним, адже спочатку в умовах пандемії, а потім воєнного стану освітній процес не повинен зупинятися. Колектив коледжу прийняв виклики сьогодення і справився з ними, адже підготовка майбутніх фахівців має бути якісною, відповідати вимогам і потребам ринку праці.
   14 грудня 2022 року директор Боярського фахового коледжу Сергій КРОПИВКО звітував про роботу колективу у 2022 навчальному році.
   Звіт проходив у змішаному форматі – очно та дистанційно. На ньому були присутні працівники, студенти, представники НУБіП України – голова наглядової ради, декан факультету захисту рослин, біотехнології та екології Юлія КОЛОМІЄЦЬ, доктор сільськогосподарських наук, професор; Валерія БОНДАРЬ, кандидат сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник, доцент кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності.
  Директор Сергій КРОПИВКО представив доповідь про діяльність закладу за 2022 р. Зокрема, зупинився на здобутках педагогів у навчальній діяльності, у роботі з обдарованими студентами, у створенні умов для якісної освіти та оновлені матеріально-технічної бази. У коледжі продовжує вдало функціонувати запроваджена змішана форма навчання, розроблено гнучкий алгоритм освітнього процесу. Педагогічні працівники постійно підвищують і вдосконалюють рівень володіння інформаційними технологіями і вміло їх застосовують під час проведення занять. Активізувала свою роботу рада роботодавців. Вони надають пропозиції щодо вдосконалення освітніх програм.

   Робота колективу коледжу протягом навчального року була спрямована на вирішення таких завдань:

  • впровадження Стратегії розвитку освітнього закладу на 2022-2025 роки
  • щодо модернізації освітньо-виховного процесу, матеріально-технічного забезпечення та позанавчальної діяльності в рамках програми «Голосіївська ініціатива 2025»;
  • підвищення якості знань здобувачів освіти через удосконалення освітнього процесу;
  • посилення ролі національно-патріотичного виховання в організації виховної роботи;
  • сприяння підвищенню професійного рівня педагогічних працівників шляхом участі у проведенні науково-практичних семінарів, конференцій, самоосвітньої діяльності, проходження курсів підвищення кваліфікації;
  • вдосконалення ЕНК та їх сертифікація;
  • забезпечення змістовного інформаційного контенту наповнення WEB-сайту коледжу;
  • модернізація освітнього середовища та покращення матеріально-технічної бази.

 

 

 

 

   Участь в обговоренні звіту взяли Віктор СИДОРКО, заступник директора з навчальної роботи, Ганна СТЕЛЬМАХ, заступник головного бухгалтера, Ірина СЕМЕНЮТА та Людмила АЛЕКСОВА, голови циклових комісій, Аліна КРАВЦОВА та Наталія СІДОРОВА, викладачі, Вероніка МУСІЄНКО, секретар студентської ради коледжу, Тамара ЯКИМЕНКО, завідувач господарства. Під час обговорення виступаючі повідомили про досягнення в роботі, успіхи з матеріально-технічного забезпечення, роботу з обдарованими студентами, Валерія БОНДАРЬ, кандидат сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник, доцент кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності, запросила педагогічних працівників на навчання в аспірантуру.

   Юлія КОЛОМІЄЦЬ, голова наглядової ради, декан факультету захисту рослин, біотехнології та екології, відмітила позитивні зміни у діяльності коледжу і порекомендувала зосередити зусилля на профорієнтації, на більш тісній співпраці коледжу з кафедрами факультету в науковій роботі, залученні здобувачів освіти до заходів, які проводить університет.

   Присутні схвально оцінили діяльність керівника коледжу, усього педагогічного колективу, внесли пропозиції на 2023 рік щодо модернізації освітньо-виховного процесу, матеріально-технічного забезпечення та позанавчальної діяльності в рамках програми «Голосіївська ініціатива 2025».

Наталія ГАПОНЮК,
завідуюча НМК

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook