Срібна відзнака в номінації «Campus Culture Excellence Award 2022» – результат міжнародного співробітництва кафедри обліку та оподаткування й Міжнародної асоціації фахівців з управлінського обліку (CIMA)

13 грудня 2022 року
    9 грудня 2022 року відбулася третя віртуальна церемонія CIMA Excellence Awards 2022. На цьому заході було відзначено академічних партнерів, які співпрацюють із Привілейованим Інститутом Управлінських бухгалтерів Великобританії (Chartered Institute of Management Accountants – CIMA), щоб підготувати студентів університетів до майбутньої успішної професійної кар’єри. У складі таких партнерів й НУБіП України, який представляє кафедра обліку та оподаткування економічного факультету (https://nubip.edu.ua/node/71561). Варто відмітити, що наразі НУБіП України входить до десятки закладів вищої освіти, де акредитовано освітньо-професійну програму «Облік і аудит» за міжнародною програмою CIMA.
      Щорічна премія «Excellence Awards» відзначає навчальні заклади та окремих осіб у всьому світі, які працюють, щоб підтримати кандидатів на шляху до отримання статусу дипломованих глобальних бухгалтерів з менеджменту (володарі сертифікату CGMA) і формують майбутнє глобальної бухгалтерської та фінансової професії. Цього року було подано понад 650 заявок і номінацій від навчальних закладів й окремих осіб було для розгляду в чотирьох номінаціях: Нагорода за досконалість у навчанні (CIMA Teaching Excellence Award), Нагорода за досконалість у дослідженні (CIMA Research Excellence Award), Нагорода за досконалість у культурі кампусу (IMA Campus Culture Excellence Award) та Нагорода за досконалість у працевлаштуванні (IMA Employability Excellence Award). Цьогоріч в номінації «CIMA Campus Culture Excellence 2022» срібну відзнаку рівня країни отримала Любов Гуцаленко – координатор програми СІМА, завідувачка кафедри обліку та оподаткування економічного факультету НУБіП України.
 
    Виконавчий директор відділу управлінського обліку Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів, що представляє AICPA та CIMA Ендрю Хардінг зазначив: «Ми раді відзначати досягнення наших академічних партнерів, представників навчальних закладів і талановитих науково-педагогічних працівників в сфері бухгалтерського обліку третій рік поспіль. Наші лауреати та номінанти повинні надихати нас усіх на подальші зусилля, спрямовані на розвиток, виховання та розширення можливостей майбутніх бухгалтерів, фінансів і бізнес-лідерів у всьому світі. Вітаю вас усіх з вашим успіхом і з отриманням визнання, на яке ви заслуговуєте».
 
      Асоціація міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів, яка представляє AICPA & CIMA, сприяє розвитку глобальної бухгалтерської та фінансової професії завдяки своїй роботі від імені 689 000 членів, кандидатів і залучених професіоналів AICPA і CIMA в 196 країнах і територіях. Вони є світовими лідерами у сфері управлінського обліку завдяки пропаганді, підтримці ліцензії CPA, призначення CGMA та спеціалізованих повноважень, професійного розвитку та інтелектуального лідерства.
 
    Завдяки міжнародній співпраці з Привілейованим Інститутом Управлінських бухгалтерів Великобританії (Chartered Institute of Management Accountants - CIMA) у здобувачів і випускників ОП «Облік і аудит» економічного факультету НУБіП України та інших освітніх програм є унікальна можливість долучитися до навчання міжнародного рівня з гарантуванням їм суттєвої конкурентної переваги на ринку праці.

 

Наталія КУЗИК та Олена КОЛЕСНІКОВА,
доценти кафедри обліку та оподаткування

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook