Організований та успішний старт екзаменаційної сесії на кафедрі менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського

9 грудня 2022 року

 Реалії воєнного стану та нові виклики нашого життя внесли свої корективи в організацію навчального процесу НУБіП України. Погіршення енергетичної ситуації в Україні внаслідок збройної агресії росії наклали відбиток на режим роботи науково-педагогічних працівників та студентів закладу освіти. Проте це жодним чином не позначилося на якості наданих освітніх послуг здобувачам вищої освіти, про що яскраво свідчать результати екзаменаційної сесії.

З 28 листопада 2022 року успішно стартувала екзаменаційна сесія здобувачів вищої освіти факультету аграрного менеджменту з використанням платформи Elearn та одночасним перебуванням учасників у Zoom конференціях.
Так, доцентами кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Ольгою Гогулею та Ганною Харченко 28 листопада 2022 р. було прийнято іспит з дисципліни «Менеджмент» у здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» освітньо-професійної програми «Маркетинг» (2 курс).
 
 
29 та 30 листопада 2022 р. успішно захистили свої курсові роботи з дисципліни «Стратегічне управління» здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»освітньо-професійної програми281 «Публічне управління та адміністрування» (4 курс).
Окрім високої якості поданих на оцінку робіт, студенти продемонстрували максимальну відповідальність та старанність під час представлення результатів досліджень за темами курсових робіт, як і належить справжнім майбутнім керівникам органів публічної влади. Захист курсових робіт відбувся активно, жваво, у формі дискусії.
А вже 06 грудня 2022 р., відповідно розкладу іспитів, здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» завершили навчальний курс «Стратегічне управління» іспитом. Доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Ольга Гогуля, яка забезпечує викладання даного курсу, підтвердила достатньо високий рівень їх знань з дисципліни.
 
02 грудня 2022 року Наталею Драгнєвою та Оксаною Гавриш було прийнято іспит з дисципліни «Управління персоналом» у здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» (4 курс 2 група).
05 грудня 2022 року за результатами вивчення дисципліни «Strategicmanagement» здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» (4 курс) успішно склали іспит комісії у складі викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Ганні Харченко та Кристині Драмарецькій.
07 грудня 2022 року завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського професор Тетяна Балановська, доцент Оксана Гавриш та старший викладач кафедри Кристина Драмарецька прийняли іспит у здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» (4 курс 1 група) з дисципліни «Управління персоналом». Здобувачі вищої освіти продемонстрували свої знання та успішно склали екзамен.
 
Також 07 грудня 2022 р. відбувся іспит з дисципліни «Стратегічне управління» у здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент» (4 курс, 3 і 4 групи). Доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Ольга Гогуля і Анна Харченко оцінили знання студентів, заслухавши відповіді на запитання по курсу навчальної дисципліни, по завершенню виконання ними письмових завдань на платформі Elearn.
 
 
У цей же день доцентами кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Наталею Драгнєвою та Аліною Троян було прийнято іспит у здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» з дисципліни «Управління якістю», за результатами якого здобувачі вищої освіти отримали заслужені високі оцінки.
 
 
Бажаємо нашим здобувачам вищої освіти та науково-педагогічним працівникам подальших успіхів на нелегкій наразі навчальній та педагогічній ниві та щасливого життя під мирним українським небом!
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook