На Київщині чоловік приніс додому з лісу вкрай небезпечний снаряд, - поліція

6 грудня 2022 року
Магнолія-ТВ

 До поліції надійшло повідомлення від 53-річного жителя села Сошників, який в лісі знайшов снаряд та приніс до оселі.

"Вже не вперше вражений легковажністю деяких громадян, але радію, що здоровий глузд шукача пригод таки взяв верх, чоловік повідомив про небезпеку до поліції. Нагадую усім, якщо ви знайшли міну, гранату, частину ракети, чи предмет походження якого вам невідоме, не ризикуйте, одразу повідомляйте до поліції",- зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група Бориспільського управління поліції Київщини та вибухотехнічна служба. Правоохоронці виявили в господарському приміщенні місцевого жителя танковий кумулятивний снаряд 125 мм.

Вибухотехніки встановили, що боєприпас належить до особливо небезпечної категорії вибухових матеріалів. Спеціалісти обережно транспортували вибухонебезпечний предмет на тимчасово підривний майданчик та провели подальше контрольоване знищення боєприпасу.

Правоохоронці закликають громадян бути пильними. При виявленні вибухонебезпечних предметів відійдіть на безпечну відстань та негайно повідомте до поліції на спецлінію "102"! Бережіть себе та оточуючих!

За матеріалами поліції Київської області.

 

 

Джерело: https://magnolia-tv.com/news/82661-na-kyyivshchyni-cholovik-prynis-dodomu-z-lisu-vkray-nebezpechnyy-snaryad-politsiya-foto?prov=ukrnet

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook