Ірпінський фаховий коледж поліпшує матеріальну базу за підтримки керівництва міста

4 грудня 2022 року

     Хочемо поділитися з вами чудовими новинами та подякувати усім, хто долучається до добрих справ і допомагає наближати спільну Перемогу!

    У час війни, коли проблеми примножуються та зростають щогодини, Ірпінський фаховий коледж НУБіП України відчуває значну підтримку від керівництва міста, що дозволяє поліпшити матеріально базу закладу освіти. Усі разом, об’єднуючи зусилля, ми робимо можливе і неможливе для успішного функціонування коледжу у надскладний період.

     За підтримки міського голови Олександра Маркушина, заступників міського голови Лідії Михальченко та Андрія Кравчука, керівника складу Ірпінського гуманітарного штабу «БФ Лелекера» Тараса Парфенюка гуртожиток коледжу отримав безоплатну допомогу у вигляді постільної білизни та рушників у кількості 400 комплектів на суму понад 300 тис. гривень. 

     У рамках співпраці Корейської логістичної компанії ECOVICE LOGISTICS UKRAINE з  Київською обласною радою та за сприяння міського голови Олександра Маркушина, депутатів Київоблради Марії Шевченко, Тетяни Семенової, до коледжу було передано 300 ортопедичних матраців компанії «Zinus» на суму понад 600 тис. грн. 

     Отримана допомога сприятиме поліпшенню умов проживання у гуртожитку, не тільки студентів коледжу, але й осіб, які втратили житло чи потребують тимчасового прихистку у такий важкий час.

     Висловлюємо слова вдячності Олександру Маркушину, Лідії Михальченко, Андрію Кравчуку, Тарасу Парфенюку, Марії Шевченко і Тетяні Семеновій за співпрацю, турботу та підтримку коледжу в цей складний час. Адже це ще один спільний  наш крок до Перемоги!

Сова Вікторія,

заступник директора з навчальної роботи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook