Успішні захисти магістрів кафедри психології

30 листопада 2022 року
   Майбутнє не обов’язково має бути схоже на минуле. Цю тезу повною мірою підтвердив цьогорічний захист магістерських робіт здобувачами спеціальності 053 «Психологія». Незважаючи на труднощі воєнного часу, магістри-психологи змогли гідно продемонструвати результати своїх досліджень.

   Тематика робіт, системність і масштаб мислення їх авторів засвідчили: психологічна спільнота поповнилась самодостатніми, сучасними, амбітними фахівцями, психологами-новаторами, здатними аналізувати основи буття, формувати світогляд, визначати пріоритетність цінностей, ефективно спілкуватися й послідовно дотримуватися правил поведінки. Саме така проблематика була розглянута в цьогорічних магістерських проєктах. Проведені дослідження були схожі на цікаві подорожі в непізнаний світ особистості.

   Керівники робіт, викладачі кафедри психології, керівництво гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, ще на етапі затвердження тем робило наголос на можливості практичного впровадження результатів психологічних досліджень. Реальність сьогодення підтвердила доцільність такого спрямування. Загострене відчуття життя проходить через серце і розум кожного українця: саме зараз спостерігається підвищений інтерес до практичної психології.

 

   Колектив кафедри з вірою й оптимізмом дивиться в майбутнє та глибоко переконаний, що результати спільної праці вже з нашими колегами (а вчора магістрами) стануть в пригоді багатьом людям. А збереження ланцюжка «минуле – теперішнє – майбутнє» дасть змогу відповісти на питання про сенс і таємницю людського існування.

   НПП кафедри бажають випускникам-магістрам подальших творчих успіхів та перемоги!

 

Віталій Шмаргун,
професор кафедри психології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook