Нарада декана з завідувачами кафедр: безпека співробітників та студентів як основний пріоритет

29 листопада 2022 року

   29 листопада 2022 року деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком була організована та проведена нарада з завідувачами кафедр факультету аграрного менеджменту у змішаному режимі. Присутніми були заступники декана факультету Лариса Карпенко та Людмила Чорненька.
   Серед завдань, які були поставлені під час засідання, були забезпечення проведення екзаменаційної сесії в умовах воєнного стану, підготовка до проведення Дня відкритих дверей та підготовка до проведення вручення дипломів магістрам-випускникам, призначеного уже на наступний день.
    Окрім того, декан дав завдання завідувачам всіх кафедр підготувати «тривожну коробочку» у ввірених їм підрозділах. Ми живемо в умовах воєнного стану та невизначеності, що визначає безпеку співробітників та студентів основним пріоритетом діяльності керівника. Наявність певного гуманітарного запасу дозволить у разі гострої необхідності перечекати потенційну небезпеку. Також Анатолій Остапчук нагадав основні правила поведінки у критичних ситуаціях.
    Заступник декана з наукової роботи Віра Бутенко виступила щодо підготовки до наукової ради, яка запланована на початок грудня.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook