Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» успішно захистили курсові роботи з дисципліни «Менеджмент туризму»

23 листопада 2022 року

     22 листопада 2022 року відбувався захист курсових робіт з навчальної дисципліни «Менеджмент туризму» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4 курсу спеціальності 242 «Туризм». Захист проходив у онлайн форматі з використанням сервісу ZOOM.

     На початку навчального семестру, у серпні 2022 р., всі студенти самостійно обрали теми курсових робіт, залежно від їх професійних інтересів. У своїх курсових роботах студенти показали вміння аналізувати досліджувану проблему, логічно та грамотно викладати свої думки у науковому стилі, обирати та застосовувати різноманітний інструментарій дослідження, дотримуватись академічної доброчесності. Курсові роботи насичені графічним матеріалом, який дозволяє краще сприйняти і зрозуміти тему проведеного дослідження.


 

     Для захисту своїх досліджень студенти підготували відповідні презентаційні доповіді, виконані на високому професійному рівні, що значно покращувало сприйняття промови доповідачів.
      В процесі онлайн спілкування студенти відповіли на зауваження та поставлені питання, змогли продемонструвати теоретичні знання та практичні навички з управління туристичним підприємством.


     Серед найкращих хочеться відзначити курсові роботи наступних студентів:
    Поліни Овчаренко на тему «Формування маркетингової політики туристичного підприємства»;
   Софії Плющ на тему «Командний менеджмент в системі управління туристичним підприємством»;
   Маргарити Пшоно «Особливості управління брендом туристичного підприємства»;
   Карини Теплюк на тему «Тайм-менеджмент в управлінні туристичним підприємством»;
   Юлії Кононенко на тему «Соціально-психологічні методи управління туристичним підприємством»;
   Вікторії Арнаут на тему «Формування продуктової політики туристичного підприємства».


     Комісія у складі завідувача кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, д.е.н., професора Левицької І.В. та к.е.н., доцента Москвічової О.С. оцінили рівень сформованості загальних та професійних компетенцій, набутих студентами у процесі опанування навчального матеріалу з навчальної дисципліни «Менеджмент туризму».


    Члени комісії вдячні за роботу, цікавий та змістовний матеріал, яскраві та технічно правильно оформлені презентації під час захисту курсової роботи!
Вітаємо студентів з гарними виступами, позитивними результатами та обміном корисним матеріалом!
Віримо у майбутні професійні успіхи наших студентів у мирній Україні при відроджені туристичної галузі.
Все буде Україна!

Олена Москвічова,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook