Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

20 листопада 2022 року

 

 

 

Шановні колеги!

 

 

Ректорат, профспілка Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітають науково-педагогічних працівників, студентів й співробітників, всіх випускників із

 

 

Днем працівників сільського господарства!

 

      Це – свято тих, хто розумом і руками щодня долучається до матінки Землі, до важливих селянських справ: галузей тваринництва та рослинництва, агроінженерії та енергетики, харчових технологій, біотехнології та економіки, соціально-гуманітарної сфери, а також науковців, освітян, всіх тих, хто вирішив присвятити своє життя цій найважливішій сфері діяльності людини.

     Наш університет є могутнім багатопрофільним вишем із славною історією, але при цьому залишається провідним агробіологічним університетом України і Східної Європи. Завдяки багаторічній праці професорсько-викладацького складу та студентського колективу, університет утвердився як один з найкращих вищих навчальних закладів, де готують фахівців для вітчизняного аграрного сектору і всього світу. І тому випускники УСГА, НАУ, НУБіП України впевнено вирішують виробничі завдання будь-якої складності, а колектив з кожним роком підкорює все нові горизонти у професійній сфері, розвиваючись і здобуваючи визнання не лише на вітчизняних теренах, а й за кордоном.

     Наукові розробки вчених нашого університету сприяють розвитку сільського господарства України. Це й нові високопродуктивні сорти та гібриди сільськогосподарських культур, породи, типи і лінії тварин, екологічно безпечні засоби захисту рослин, ефективні ветеринарні лікарські препарати, нові та модернізовані види сільськогосподарської техніки, енергетики, прогресивні біо- та агротехнології виробництва, переробки, збереження сільськогосподарської продукції та забезпечення її високої якості, новітні інформаційні та біотехнології, успішні бізнес-процеси тощо.

     У цей день ми пошановуємо найбільше тих, хто безпосередньо пов’язаний з сільськогосподарським виробництвом, хто на практиці навчає студентів і запроваджує новітні технології – співробітники навчально-дослідних господарств університету, які в цей важкий час отримали добрий врожай, мають гарні показники в тваринництві.

   Сьогоднішня війна росії проти України поставила перед нами нові виклики. Проблеми подолання екоциду, забезпечення продовольчої, енергетичної, енергетичної безпеки – ось де наші молодь, науковці знайдуть своє місце.
   Бажаємо всій університетській родині швидкого подолання ворога та пандемії, щоб щедра осінь принесла в кожну оселю достаток і велике людське щастя! Здоров’я хай міцніє, а трудові успіхи примножуються!
  Хай під мирним небом України щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – любов, радість і впевненість у завтрашньому дні!

 


З великою пошаною 
 

 

ректор НУБіП України,          Станіслав Ніколаєнко

 

академік Національної академії
педагогічних наук України


     

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook