Кафедра соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті розширює співпрацю

28 листопада 2014 року
27 листопада на базі кафедри психології та соціології Національного університету  державної податкової служби України (м. Ірпінь) відбувся міжвузівський науково-практичний круглий стіл «Соціально-психологічні технології  формування особистості сучасного полівалентного фахівця: стратегія і методика викладання соціогуманітарного знання». У ньому взяли участь представники кафедр гуманітарного спрямування Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського, Київського національного торгововельно-економічного університету,  Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих НАПН України, Академії праці, соціальних відносин і туризму, Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України, Університету менеджменту освіти, Національної академії внутрішніх справ України та Національного університету біоресурсів і природокористування України. 
 
Так, наш колега, завідувач кафедри соціальної педагогіки та інформаційних  технологій в освіті  Ігор Романюк у своїй доповіді розкрив особливості впровадження технологій дистанційного навчання в кредитно-модульну систему.
Крім того, в продовження співпраці між кафедрою психології та соціології НУДПСУ і кафедрою  соціальної педагогіки та інформаційних  технологій в освіті НУБіП України планується підписання відповідного договору.
Ольга Наконечна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook