Участь Євроклубу HISTORYEU Європа-Україна у Всеукраїнському проєкті «Євротренд»

7 листопада 2022, 5:24

Влітку 2022 року учасники Євроклубу HISTORYEU Європа-Україна активно долучилися до Всеукраїнського Проєкту «Євротренд» Ради євроклубів Кіровоградщини за підтримки представництва ЄС в Україні та Euroquiz. Мета проєкту зацікавила наш новостворений Євроклуб – поглибити знання та практичні навички щодо інтеграції європейських цінностей і принципів шляхом розвитку міжрегіонального партнерства євроклубів та мереж ЄС в Україні із залученням ІТ технологій.

Євротренд проходив у чотири етапи. Кожен з яких був цікавим та пізнавальним. Навчання

менторів, тренінги, конкурс постерів «Європейські цінності в житті моєї громади» серед студентської молоді.
За підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні European Union in Ukraine та Euroquiz.org.ua цікавинкою на останньому етапі стало отримання гри «17 миттєвостей життя» у рамках реалізації проєкту «EuroArt».

                 

Ми навчались, тестували між координаторами та разом із здобувачами освіти. Поглибили знання Цілей сталого розвитку, знаходили відповіді на питання «Де?» «Як?» «Коли?» «Навіщо?». Отримали можливість «прокачати» навички роботи у команді, сформували модель реальності, експериментували і робили певні висновки для власних життєвих та робочих ситуацій.

               

Чотири рівні складності та модульна структура сприяли розумінню складних взаємозв’язків і розвивали критичне мислення. Циклічний процес сприйняття, збагатив досвід та переосмислив власні ідеї.

          

Дякуємо організаторам проєкту за організовану роботу, за відзначення, нагородження, 5 місяців плідної, продуктивної праці!!!
Дякуємо пані
Олені Арутюнян!!!

 

 

 

 

Людмила РАДЧЕНКО,
координаторка Євроклубу HISTORYEU Європа-Україна

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook