На економічному факультеті проведено жовтневий цикл відкритих лекцій

3 листопада 2022 року
    На економічному факультеті в жовтні було проведено 4 відкритих лекційних заняття науково-педагогічними працівниками факультету:
     4 жовтня 2022 року кандидат економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Любар Руслан Павлович провів в онлайн-режимі відкрите лекційне заняття з дисципліни «Організація і планування виробництва в аграрних формуваннях» на тему: «Основи та організація планування в аграрних формуваннях» для 25 студентів 3 курсу зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування».
     На відкритій лекції були присутні: відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання к.е.н., доцент Костюк В.А., завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професор Ільчук М.М., д.е.н., доцент кафедри Радько В.І., доценти кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Томашевська О.А, Березовська Л.О., Нікітченко С.О., Фурса А.В.
       В цілому колеги, так і студенти оцінили проведену лекцію як таку, що прочитана на високому рівні.
     4 жовтня 2022 року доктор економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Радько Віталій Іванович провів відкриту лекцію з дисципліни «Організація і планування виробничої діяльності» на тему «Бізнес-планування виробничої діяльності підприємства» для 40 студентів 4 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
     На відкритій лекції були присутні: відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання к.е.н., доцент Костюк В.А., завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професор Ільчук М.М., д.е.н., доцент кафедри фінансів Негода Ю.В., д.е.н., доцент кафедри економіки Ланченко Є.О., доценти кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Томашевська О.А, Березовська Л.О., Нікітченко С.О., Фурса А.В.
       Студенти відзначили доброзичливість лектора, повагу і такт по відношенню до них.
    6 жовтня 2022 року відбулася відкрита лекція доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри економіки Байдали Вікторії Володимирівни для студентів 2 курсу ОС Бакалавр ОПП "Економіка підприємства" (спеціальність 051 "Економіка") з дисципліни "Економікс" на тему: "Ринок досконалої конкуренції".
     На лекції були присутні: д.е.н., професор Єрмаков О.Ю., гарант ОПП доцент Степасюк Л.М., доценти кафедри Гаврилюк І.П., Нагорний В.В., Гуцул Т.А., Ільків Л.А., старший викладач Коваленко Л.В., асистент кафедри Рубан О.В. та відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Костюк В.А.
   Студенти відмітили насиченість розповіді викладача прикладами з реальної роботи підприємств та перебування в постійному контакті з аудиторією, що створило атмосферу безпосереднього живого спілкування, яка допомагає досягти мети навчального процесу.
    25 жовтня 2022 року кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи та страхування Муравський Олексій Андрійович провів в онлайн- режимі відкрите лекційне заняття з дисципліни «Банківська система» на тему: «Створення і організація діяльності комерційних банків» для 20 студентів 3 та 2 СТ курсу спеціальності «Облік і оподаткування».
   На відкритій лекції були присутні: в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування к.е.н., доцент Костюк В.А., д.е.н., професор кафедри Худолій Л.М., д.е.н., доцент кафедри оганізації підприємництва та біржової діяльності Радько В.І., д.е.н., доцент кафедри фінансів Негода Ю.В., доценти кафедри банківської справи та страхування Бронін О.В., Файчук О.В., Аврамчук Л.А., Мамчур Р.М.
     В цілому як колеги, так і студенти оцінили проведену лекцію як таку, що прочитана на високому рівні.
     Середній бал оцінювання якості проведення відкритих лекцій викладачами за 100-бальною шкалою становив 98; 98; 99%; 99%, а студенти оцінювали за 50-бальною шкалою і середній бал становив 47; 48; 49%: 49%, що є високим показником. Лекції були проведені на високому, методичному рівні з використанням сучасних технічних засобів навчання.
  Перед лекціями всі викладачі розмістили на дошці оголошень та на сайтах кафедр тему, місце та час проведення лекцій: https://nubip.edu.ua/node/115084, https://nubip.edu.ua/node/115083, https://nubip.edu.ua/node/114910, https://nubip.edu.ua/node/116153.
  Після проведення усіх лекцій відбулося обговорення результатів на засіданнях кафедр та оприлюднено на сайті університету https://nubip.edu.ua/node/115424,https://nubip.edu.ua/node/115424,https:// nubip.edu.ua/node/116467, https:// nubip.edu.ua/node/116679.
       Всі анкети викладачів та студентів були проаналізовано та передано до навчальної частини.
 
Костюк Вікторія,
відповідальна від економічного факультету
для здійснення контролю за якістю навчання

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook