Викладачі та студенти кафедри міжнародних відносин і суспільних наук взяли участь у семінарі «Горизонт Європа для України»

27 жовтня 2022 року

 Викладачі кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету та студенти спеціальності «міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» долучилися 24 жовтня 2022 р. до онлайн-семінару «Горизонт Європа для України». Головна мета заходу – підвищити обізнаність українських учених щодо участі у програмі «Горизонт Європа».

     

Запрошеними спікерами даного заходу стали професор Максим Погорєлов (Латвійський університет (Латвія) і Сумський державний університет (Україна)) та професор Міхаель Бечелані (Європейський інститут мембран (Франція)). Тематиками доповідей запрошених спікерів стали: Горизонт Європа: вступ та деякі основні правила (українською мовою) та Модель проекту: від досконалості до впровадження (англійською мовою).

     

Також, на семінарі виступив Керівник експертної групи з питань інтеграції до Європейського дослідницького простору директорату науки та інновацій Міністерства освіти і науки України Григорій Мозолевич з доповіддю на тему «Інтеграція України до Європейського дослідницького простору».

     

У межах семінару вчені поділилися знаннями, здобутими під час проєкту «Горизонт 2020», а також кейсами успішно виграних грантів «Горизонт Європа». Учасники заходу мали змогу поставити запитання запрошеним спікерам та взяти участь у науковому дискурсі.

 

 

Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook