Оголошується конкурс на отримання гранту на навчання у США у межах нової стипендіальної програми “Global Democracy Ambassador Scholarship” для українських студентів перших-четвертих курсів

25 жовтня 2022 року

Шановні студенти та студентки!

 

    Хочемо повідомити Вас про чудову можливість отримати грант на навчання у США у межах нової стипендіальної програми “Global Democracy Ambassador Scholarship” для українських студентів перших-четвертих курсів усіх спеціальностей. Ця програма адмініструється Інститутом міжнародної освіти.

 

     Стипендіальна програма “Global Democracy Ambassador Scholarship” надасть можливість десятці українських студентів та студенток отримати стипендію для навчання в освітньому закладі в США під час весняного та/або літнього семестру 2023 року.

 

      У конкурсі можуть брати участь студенти з українським громадянством, які проживають в Україні та навчаються в українському ЗВО, або ж тимчасово переміщені за кордон у зв’язку із воєнними діями.

 

    Ціллю “Global Democracy Ambassador Scholarship” є створення можливостей для студентів/ок з України продовжити навчання, брати участь у діалогах про вразливість та важливість демократії та надихнути глобальну спільноту на співучасть у зміцненні демократичних процесів.

 

Кінцевий термін подання заявок – 27 жовтня 2022 року.

 

 

Усю детальнішу інформацію про програму (умови участі, інструкцію щодо заповнення анкети, лінк на аплікаційну форму, критерії відбору кандидатів, розмір стипендії та засновників) Ви можете знайти на сайті Інституту міжнародної освіти в Україні: https://fulbright.org.ua/uk/global-democracy-ambassador-scholarship/, або безпосередньо на сайті програми GDAS: https://www.iie.org/Programs/Global-Democracy-Ambassador-Scholarship.

 

Аплікаційна форма міститься за адресою: https://www.iiefeedback.org/se/6125022559066E79

 

Фейсбук-сторінка програми, до публікуватимуться всі оновлення: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086494692462

Інстаграм-сторінка програми: https://www.instagram.com/gdas_ukraine/

 

Якщо у Вас виникнуть запитання, надсилайте їх на: [email protected] або ж на наших сторінках в соцмережах.

 

 

 

    Віримо, що участь у конкурсі буде хорошою можливістю не лише отримати досвід навчання в США, але й стати амбасадорами й абмасадорками демократії та розповісти світові з перших вуст про те, як український народ її відстоює.

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook