Планова зустріч здобувачів вищої освіти із наставником

18 жовтня 2022 року

 14 жовтня 2022 року в online режимі відбулася зустріч здобувачів вищої освіти 3 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту з наставником доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксаною Гавриш. Актуальними питаннями під час зустрічі були: обговорення відвідування занять студентами у дистанційному режимі, поточний стан успішності здобувачів вищої освіти, проведення атестації студенів й правила поведінки під час повітряної тривоги.

Під час зустрічі Оксана Миколаївна зазначила, що протягом 13.10 – 22.10.2022 р. за результатами навчання буде виставлена атестація по кожній дисципліні. Наголошено на необхідності виконання завдань та проходження модульних контрольних робіт з метою отримання атестації та покращення результатів в цілому.
Окрему увагу наставник приділила правилам поведінки під час сигналу повітряної тривоги. Наголосила, що до закінчення тривоги всім необхідно знаходитися в укриттях.

 

Наприкінці зустрічі Оксана Миколаївна звернула увагу на необхідності піклуватися про себе, своїх рідних, знайомих, друзів та побажала мирного неба й якнайшвидшої перемоги.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook